Promax Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
4 Stroke
SJ Racing

Advertenties

Eilers MX Racing
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
MX Shop 4 You
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
HMX Parts
Ozzo Racing

Marcel Conijn sterk zesde in EMX250 in Lommel

Marcel Conijn van Team Mulders Motoren heeft een hele sterke voorlaatste wedstrijd van het EMX250 Kampioenschap in Lommel gereden. Conijn wist zevende en zesde te worden in de manches en legde hiermee in het dagklassement beslag op een zesde plaats.

Marcel Conijn sterk zesde in EMX250 in Lommel

Het gevoel op het circuit was gelijk vanaf de vrije training goed. Marcel ging lekker rond over het circuit en zette dit in de kwalificatie door. Hij zette een aantal keren aan en kwam uit op een achtste tijd waardoor hij in beide manches een goede startplaats uit kon kiezen.

Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij op een tweede plaats aan de wedstrijd kon beginnen. ‘’Helaas was mijn ritme in deze manche net niet sterk genoeg waardoor ik gedurende de wedstrijd een aantal plaatsen prijs moest geven en op een zevende plaats over de finish kwam,’’ vertelt Marcel.

In de tweede manche was zijn start iets minder maar toch kwam hij nog in de top tien uit de eerste bocht. Ditmaal ging het rijden een stuk beter dan in de eerste manche en dit zorgde ervoor dat hij in de laatste ronde van de manche nog twee rijders wist te passeren en op een zesde plaats over de finish kwam.

Met een 7-6 in de manches eindigde Marcel op een zesde plaats in het dagklassement en blikt tevreden terug op de wedstrijd. In de tussenstand om het EMX250 Kampioenschap bezet hij nu de dertiende plaats. Aankomende dinsdag staat de laatste wedstrijd van het EMX250 Kampioenschap op het programma in Lommel.

 
Daguitslag EMX250 Lommel:

1 Thibault Benistant 50 Pnt

2 Mattia Guadagnini 44 Pnt

3 Hakon Fredriksen 38 Pnt

4 Kay de Wolf 36 Pnt

5 Jorgen Matthias Talviku 34 Pnt

6 Marcel Conijn 29 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
JH MX Service
De Brug Personeel
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
Borduurstudio AN