Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
SJ Racing
4 Stroke
Promax Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
HMX Parts
MX Shop 4 You
TvH Motorsport

Karlis Alberts Reisulis in de top vijftien in EMX125 Lommel

Karlis Alberts Reisulis is in de EMX125 wedstrijd in het Belgische Lommel in de top vijftien geƫindigd. Reisulis kwam in de eerste manche na een valpartij bij de start vanuit de achterhoede terug naar een vijftiende plaats.

Karlis Alberts Reisulis in de top vijftien in EMX125 Lommel

In de tweede manche deed hij het een positie beter en werd veertiende.

Het circuit van Lommel was op een aantal plaatsen aangepast ten opzichte van het circuit waarop normaal getraind wordt. Met een lange wave sectie erin, beloofde het een zware wedstrijd te gaan worden. Karlis wist zich met een negende tijd in zijn groep zonder problemen te kwalificeren en begon zich voor te bereiden op de eerste manche.

De eerste manche begon met een tegenslag voor Karlis want hij kwam bij de start ten val en moest vanuit de achterhoede terug naar voren zien te komen. Hij vocht voor wat hij waard was en wist nog terug te komen naar een vijftiende plaats.

Gebrand op een beter resultaat ging hij in de tweede manche van start. Ditmaal zat hij er beter bij en kon op een zeventiende plaats aan de wedstrijd beginnen. Helaas verloor hij gedurende de manche kostbare tijd door een valpartij maar wel wist hij het met een veertiende plaats een positie beter te doen dan in de eerste manche.

Met een 15-14 in de manches eindigde Reisulis op een vijftiende plaats in het dagklassement. Aanstaande dinsdag gaat het EMX125 Kampioenschap verder op eveneens het circuit van Lommel.Daguitslag EMX125 Lommel:

1 Guillem Farres 41 Pnt

2 David Braceras 41 Pnt

3 Max Palsson 40 Pnt

4 Haakon Osterhagen 37 Pnt

5 Florian Miot 37 Pnt

15 Karlis Alberts Reisulis 13 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Overveld Parts
Borduurstudio AN
JH MX Service
Kellerman Quadschool