Promax Racing
4 Stroke
SJ Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

HMX Parts
BCS Racing
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
MX Shop 4 You

Lommel 1.0 goed verlopen voor Cas Valk

Afgelopen Zaterdag moest Cas voor de 1e wedstrijd van 3 in Lommel aantreden. Op zicht best wel spannend om toch zo dicht bij Nederland weer een EK125 wedstrijd te rijden.

 Lommel 1.0 goed verlopen voor Cas Valk

Helaas nog steeds zonder publiek en weer een paar corona testen rijker met de hele Familie. Tijdens de vrije ochtendtraining heeft hij het cirquit goed verkend en kon zodoende een keurige 6e tijd in groep2 realiseren. Dit betekende dat hij gedurende de dag als 12e mocht oprijden naar het starthek. De beste kwalificatie tot nu toe.

 

De start van de 1e manche was niet goed en rond de 25e plek dook hij de 1e bocht in. Gelijk wist hij met slim rijden een 12 rijders in te halen in het technische nieuwe gedeelte. De 1e ronde kwam hij als 12e door daarna de hele westrijd lopen pushen op zijn TBS Conversions KTM dan werd er een plekje gewonnen en dan weer 1 prijs gegeven. Toen hij in de laatste 2 rondes nog een keer viel verloor hij helaas 2 plekken maar keurig als 12e over de finisch gekomen.

 

Tussen de 1e en 2e manche werd zijn BeWo getuunde KTM weer schoongemaakt en voorzien van een nieuw TwinAir filter. De start van de 2e manche was goed, de reactie aan het hek top en gelijk het goede ritme brachten hem op plaats 4. De hele manche gevochten voor wat hij waard was en kwam hij op een super mooie 7e plaats over de finish. Totaal werd hij die dag ook 7e wat gelijk zijn beste EK125 totaaluitslag is. Hij heeft veel zin om Dinsdag weer in Lommel te rijden en gaat dan ook weer zijn uiterste best doen.

Bedankt Jelmer, TBS Conversions, Barry en KNMV motorbond.

Foto's Eva Szabadfi

#TBSconversions #joparacingproducts #jopamx #juniorconstruct #bewotuning #ktmnederland #progrip #vwpshortlease #Dalcai #2facesgraphics #camperdream #ath #alfasuspension #ctikneebraces #twinair #mitasmoto #jstruikgrondsloopdiensten #stichtingkinderthuiszorg  #mxboost #hgs_exhaust_systems #mikametals #mitas #haanwheels #alpinestars #vhmracingproducts #nofearenergy


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
JH MX Service