BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

Ozzo Racing
BCS Racing
TvH Motorsport
HMX Parts
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Carpus
MX Stage Alain Roels

Ricardo Phoelich Open Nederlands Kampioen Quads 2020

Ricardo Phoelich is Open Nederlands Kampioen Quads 2020. Vandaag kreeg hij te horen dat de laatste wedstrijd op 24 oktober in Oldebroek afgelast is vanwege de aangescherpte corona maatregelen en voor Phoelich betekende dit dat hij de nieuwe Open Nederlandse kampioen is.

Ricardo Phoelich Open Nederlands Kampioen Quads 2020

Ricardo heeft een sterk kampioenschap gereden. Nadat hij in de eerste wedstrijd in Berghem met een derde en een zesde plaats vierde werd in het dagklassement, wist hij een week later bij de tweede wedstrijd in Oss beide manches te winnen. Tijdens de derde wedstrijd in Varsseveld wist hij met een derde en een eerste plaats in de manches opnieuw de dagzege te pakken en uiteindelijk was dit voldoende voor de Open Nederlandse titel bij de quads.

Ricardo wil al zijn sponsors en zijn team bedanken voor alle steun die hij dit jaar heeft mogen ontvangen. Hij zal nu een aantal weken rust nemen om vervolgens aan de voorbereiding op seizoen 2021 te beginnen. In verband met het Covid19 virus is hier nog weinig over bekend maar wanneer hier nieuws over is, zullen we jullie op de hoogte brengen.

Eindstand ONK Quads:
1 Ricardo Phoelich 130 Pnt
2 Rick Haverdil 116 Pnt
3 Job Smits 111 Pnt
4 Ruben van Lith 102 Pnt
5 Joe Maessen 88 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
De Brug Personeel
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
Overveld Parts
JH MX Service