Van Laar Suspension
Promax Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing
HK Suspension

Advertenties

Gremmer Constructie
HMX Parts
TvH Motorsport
MX Shop 4 You
BCS Racing
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot

Nick Leerkes vierde in ONK 250 in Westerbork

Nick Leerkes van Lakerveld Racing is in de laatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Westerbork op een vierde plaats geƫindigd.

Nick Leerkes vierde in ONK 250 in Westerbork

Leerkes kwam na een slechte start goed terug naar voren maar op een vijfde plaats rijdend kwam hij even ten val. Hij herstelde zich goed en wist zich in het resterende deel van de wedstrijd terug te knokken naar een vierde plaats.

Het circuit lag er door de vele regenval moeilijk in tijdens de training. Nick zette een aantal keren aan om een snelle tijd op de klok te zetten maar kwam niet verder dan een twaalfde tijd. Later in de sessie zette hij nogmaals aan en wist hierbij zijn tijd te verbeteren waardoor hij de sessie afsloot als zevende.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Nick niet goed weg en moest vanuit de achterhoede terug naar voren zien te komen. ‘’Ik ben gelijk aan een inhaalrace begonnen en wist in een hoog tempo plaatsen winst te boeken. Na een aantal ronden kwam ik aan op een vijfde plaats. Helaas kwam ik ten val maar gelukkig had ik het juiste ritme al snel weer gevonden. Ik knokte mij terug naar een vierde plaats maar kreeg het gat tot aan de koplopers niet meer dicht gereden,’’ vertelt Nick.

Omdat de tweede manche vanwege de aanhoudende regenval werd afgelast, was de uitslag van de eerste manche tevens de daguitslag. Dit betekende dat Leerkes op een vierde plaats eindigde in Westerbork.

 
Daguitslag ONK 250 Westerbork:
1 Youri van’t Ende
2 Marcel Conijn
3 Kjeld Stuurman
4 Nick Leerkes
5 Jens Walvoort


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Ovaa Motors