4 Stroke
HK Suspension
Van Laar Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts
SJ Racing

Advertenties

MX Shop 4 You
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Carpus
HMX Parts
TvH Motorsport
Eilers MX Racing

Bradley Mesters wint beide manches van het ONK 85 in Halle

Bradley Mesters van de F&H Racing Shop heeft zaterdag in het Gelderse Halle de derde wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 85cc gewonnen. Mesters zette beide manches naar zijn hand en deed hiermee goede zaken in de strijd om de titel.

Bradley Mesters wint beide manches van het ONK 85 in Halle

Bradley begon overtuigend aan de dag en had het goede gevoel gelijk te pakken op het technische circuit van Halle. Hij zette een aantal keren aan om een snelle tijd op de klok te zetten en dit lukte. Bradley veroverde de pole position en mocht hiermee in beide manches als eerste een plaats zoeken achter het starthek.

Een goede start zorgde ervoor dat hij in de eerste manche in de kopgroep aan de wedstrijd kon beginnen. ‘’Ik kwam op een tweede plaats uit de eerste bocht maar wist al snel de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. Even had ik een mooie strijd met de tweede man maar ik bleef geconcentreerd rijden en wist de manche te winnen,’’ vertelt Bradley.

In de tweede manche was de start van Bradley nog beter en wist hij bijna kopstart te pakken. Hij dook op een tweede plaats de eerste bocht in en wist in de tweede bocht de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. ‘’Ik had een goed ritme en reed een sterke wedstrijd. Ik bouwde een veilige voorsprong op en wist zo ook de tweede manche te winnen.’’

Met een dubbele manchezege won Bradley het dagklassement en pakte hiermee zijn tweede overwinning in het Open Nederlands Kampioenschap. Na drie wedstrijden staat hij aan de leiding in de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap. Op zaterdag 26 september staat de volgende ONK wedstrijd op de kalender in Oldebroek.

Daguitslag ONKN 85cc Halle:
1 Bradley Mesters 100 Pnt
2 Mirco ten Kate 90 Pnt
3 Lotte van Drunen 82 Pnt
4 Gyan Doensen 74 Pnt
5 Damien Knuiman 70 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Overveld Parts
CPJ Techniek
JH MX Service
VdLaarRacing
Bakens Yamaha