HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts

Advertenties

Carpus
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
HMX Parts
BCS Racing
TvH Motorsport
MX Shop 4 You

De kop is eraf voor Milan van de Bunte

Milan van de Bunte van KTR heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen achter de rug. Milan kwam aan de start in de internationale wedstrijd in Arnhem, waar hij in beide manches voor iedere positie moest strijden.

De kop is eraf voor Milan van de Bunte

Op voorhand wist niemand waar hij stond omdat er dit jaar nog helemaal geen wedstrijden waren geweest. Dit was in de tijdtraining goed merkbaar omdat Milan absoluut geen ritme kon krijgen. Hij zette nog wel een twintigste tijd neer maar er had meer ingezeten.

De eerste manche begon positief want na de start meldde hij zich voorin. Helaas belandde hij niet veel later in het gedrang en viel terug tot in het achterveld. Hij begon aan een opmars en vocht zich gedurende wedstrijd terug naar een negentiende plaats.

De start van de tweede manche was minder goed waardoor hij gelijk aan een inhaalrace begon. In het heetst van de strijd raakte hij in de lucht een andere rijder waardoor hij bij de landing hard met zijn borst op het stuur kwam. Happend naar adem kwam hij de pits binnen en zag vele plaatsen verloren gaan. Toen hij weer op adem was gekomen, vervolgde hij de wedstrijd en reed de wedstrijd uit. Door de periode in de pits was een goed resultaat niet meer mogelijk!

In de komende weken zal Milan zijn voorbereiding op de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap in Boekel verder zetten. Deze wedstrijd staat gepland in het laatste weekend van augustus.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
JH MX Service
De Brug Personeel
Overveld Parts
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
CPJ Techniek