HK Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
SJ Racing
4 Stroke

Advertenties

TvH Motorsport
Carpus
BCS Racing
Ozzo Racing
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You

Yourick den Hollander pakt top tien plaats in int.wedstrijd in Arnhem

Yourick den Hollander van het GT Husqvarna team heeft zondag in de internationale wedstrijd in Arnhem een top tien plaats weten te behalen.

Yourick den Hollander pakt top tien plaats in int.wedstrijd in Arnhem

Yourick kwam in de eerste manche na een matige start terug naar een twaalfde plaats. In de tweede manche kende hij een moeilijke beginfase maar daarna vond hij het juiste ritme en werkte zich terug op naar een tiende plaats.

In de training was het circuit nog wat vochtig maar lag er daarnaast ook heel snel bij. Yourick wist gelijk in de eerste ronde een goede tijd neer te zetten en sloot hiermee de sessie af op een nette tiende tijd.
 
Bij de start van de eerste manche kwam hij niet goed weg bij de start. ‘’Ik zat er slecht bij maar in de eerste ronde kon ik goed naar voren komen en daarna heb ik nog een aantal rijders kunnen passeren waardoor ik twaalfde werd,’’ vertelt Yourick.
 
In de tweede manche was zijn start iets beter maar door een aantal foutjes in de eerste ronde moest hij een aantal plaatsen afstaan. Yourick herpakte zich goed en kwam vanaf een vijftiende plaats terug naar voren en wist op een goede tiende plaats over de finish te komen.
 
Ondanks dat Yourick in beide manches rond de tiende plaats eindigde, moest hij in het dagklassement genoegen nemen met een zestiende plaats. Aankomende zondag zal Yourick starten in de volgende internationale wedstrijd in Axel.
 
Daguitslag 125 in Axel:
1 Liam Everts 47 Int
2 Nikita Kucherov 47 Pnt
3 Saad Soulimani 38 Pnt
4 David Braceras 35 Pnt
5 Kay Karssemakers 34 Pnt
16 Yourick den Hollander 20 Pnt
 
Foto credit Niek Fotografie


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Overveld Parts
CPJ Techniek
JH MX Service
De Brug Personeel