4 Stroke
SJ Racing
BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
Promax Racing

Advertenties

HMX Parts
BCS Racing
Carpus
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
MX Shop 4 You
Eilers MX Racing
Ozzo Racing

Ivano van Erp laat goede snelheid zien in int.wedstrijd in Arnhem

Ivano van Erp van het MJC Yamaha team heeft in de internationale wedstrijd in Arnhem een goede snelheid laten zien. In de manches moest hij door slechte starts beide keren een inhaalrace rijden.

Ivano van Erp laat goede snelheid zien in int.wedstrijd in Arnhem

In de eerste manche werd hij achtste en in de tweede manche kwam hij terug naar een zesde plaats. Echter in de laatste ronde maakte hij een fout, wat erin resulteerde dat hij de finish niet haalde.
 
Ivano had op 1 maart zijn laatste wedstrijd gereden in Engeland. Hierdoor wist hij niet wat hij van de wedstrijd in Arnhem kon verwachten. In de afgelopen maanden had hij veel werk verzet en kwam in goede vorm aan de start. Dit liet hij gelijk in de tijdtraining zien door de pole position te veroveren.
 
Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Ivano niet goed weg en dook in de achterhoede de eerste bocht in. Hij had veel werk te doen om naar voren te komen maar gaf alles wat hij in zich had en wist er nog een achtste plaats uit te halen. In de tweede manche zat hij er opnieuw niet goed bij met de start waardoor hij aan een volgende inhaalrace kon beginnen. Ditmaal vocht hij zich terug naar een zesde plaats. Echter in de laatste ronde ging hij in de fout en haalde daardoor de finish helaas niet.
 
Omdat Ivano in de tweede manche de finish niet haalde, moest hij in het dagklassement genoegen nemen met een negentiende plaats. Aankomend weekend staat voor de crosser uit Oss de eerste wedstrijd om het Frans Kampioenschap op het programma in Magesq.
 
Daguitslag 125 in Axel:
1 Liam Everts 47 Int
2 Nikita Kucherov 47 Pnt
3 Saad Soulimani 38 Pnt
4 David Braceras 35 Pnt
5 Kay Karssemakers 34 Pnt
19 Ivano van Erp 13 Pnt
 

Photocredits: Eric Laurijssen


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ovaa Motors
De Brug Personeel
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Borduurstudio AN