Van Laar Suspension
SJ Racing
4 Stroke
Promax Racing
BZS Racing Parts
HK Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
MX Shop 4 You
Ozzo Racing
Carpus
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
BCS Racing
TvH Motorsport
Gremmer Constructie

Mike van Grinsven gaat samenwerking aan met OC1 Bike Cleaner

Ondanks het feit dat Mike van Grinsven van het CRQF Quad team dit jaar nog niet heeft kunnen rijden vanwege hielspoor in beide voeten, heeft hij toch een overeenkomst kunnen sluiten met OC1 Bike Cleaner.

 Mike van Grinsven gaat samenwerking aan met OC1 Bike Cleaner

OC1 Bike Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het krachtig reinigen van (cross)motoren en mountainbikes, zonder dat de materialen worden beschadigd. Vaak worden er bij het schoonmaken van motoren de verkeerde reinigers gebruikt omdat deze goedkoop en eenvoudig te verkrijgen zijn. Grote olie producenten voegen een goedkope reiniger toe aan het assortiment, zonder te kijken naar de toepassing hiervan. Dit zorgt ervoor dat het op kort termijn snel wordt ontvet, maar op lange termijn tast het diverse materialen van jouw motor of mountainbike aan.
 
Denk dan bijvoorbeeld aan:
- Plastic- en stickersets worden dof
- Roestende spaken/onderdelen
- Aangetaste velgen
- Bros aluminium

‘’Ik ben blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met OC1. Het is natuurlijk belangrijk om een goed reinigingsmiddel te hebben, die de delen van de Quad niet aantast. OC1 werkt al samen met veel rijders en teams en je ziet het steeds vaker voorbij komen. Dat bewijst ook weer dat het een goed product is,’’ vertelt Mike.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
JH MX Service
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
Ovaa Motors
Overveld Parts
VdLaarRacing
CPJ Techniek