HK Suspension
SJ Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Promax Racing

Advertenties

HMX Parts
BCS Racing
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Carpus
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot

Sterke wedstrijd van Lynn Valk in het WMX Valkenswaard

Na de goede wedstrijd in Engeland had Lynn veel zin in Valkenswaard, door de vele regen was het circuit op zaterdagochtend erg slecht.

Sterke wedstrijd van Lynn Valk in het WMX Valkenswaard

Toch kon Lynn de snelle lijnen vinden op het cirquit. Met goede sectietijden reed ze naar een 7e startplek als we de beste secties samenvoegden had er veel meer ingezeten maar 7e is prima om een goede plek te zoeken. De start was goed en ze draaide dan ook mooi op de eerste bocht aan in de kopgroep. Doordat 2 dames voor haar begonnen te glijden moest Lynn van haar lijn en viel helaas in de 1e bocht. Op een 36e plaats en een flinke achterstand vertrok ze voor haar 1e manche, door het tempo hoog te houden wist ze zelfs helemaal terug te komen naar een 7e plaats. Teleurgesteld van de valpartij maar opgetogen door het goede rijden nam ze dit mee naar zondagmorgen voor de 2e manche. De start van de 2e manche was super en op een 3e plaats ging ze de 1e bocht door om vervolgens op het stukje naar boven de 2e plaats in te nemen. Dit hield ze 1.5 ronde vast voor ze weer naar de 3e plek werd verwezen. 2 rondes later moest ze deze ook afstaan door een paar kleine foutjes en ook de 4e dame wist haar op 75% van de wedstrijd te paseren. Op een keurige 5e plaats in dit toch niet kinderachtige veld werd ze afgevlagt. Totaal een 6e plaats vandaag maar nog steeds op een prima 5e plaats in de WMX tussenstand.

 

Bedankt. #Jkracing #vwp #totalcarlease #buitenhuisracing #HGS #just1 #jopa #forma #twinair #dalcai #eurol #janstruik #kinderthuiszorg #camperdream

 

Speciale dank: Maikel van Kastel voor het verzorgen van de motor dit weekend.

 

Foto credits Niek Kamper.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
CPJ Techniek
JH MX Service
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ovaa Motors
Borduurstudio AN