HK Suspension
SJ Racing
Van Laar Suspension
Promax Racing
4 Stroke
BZS Racing Parts

Advertenties

Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Carpus
Eilers MX Racing

Jeffrey Herlings begint seizoen 2020 met zege in Hawkstone Park

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft zijn eerste overwinning van seizoen 2020 binnen.

Jeffrey Herlings begint seizoen 2020 met zege in Hawkstone Park

In het stormachtige Hawkstone Park in Engeland reed Herlings naar de zege in de MX1 klasse en deed veel ritme op dat hij kan meenemen in de aanloop op de eerste Grand Prix in Engeland op 1 maart.

In de ochtend stormde het in Hawkstone Park. Een stevige wind en veel regenval zorgden ervoor dat de baan er bijzonder nat en modderig bij lag. Toch had de crosser uit Oploo al snel een goed gevoel op de baan en perste er in de training een tijd uit waarmee hij ruim de pole position veroverde.

 

 De eerste manche begon echter met een tegenslag want Jeffrey kwam bij de start ten val en moest een inhaalrace rijden. Helemaal vanuit de achterhoede baande hij zich een weg naar voren. Wel nam hij de tijd om de rijders voor hem te passeren en nam hij geen onnodige risico’s. Het bracht hem nog tot aan het achterwiel van de tweede man en kwam tevreden als derde over de finish.

In de tweede manche waren de rollen omgedraaid en was het Herlings die gelijk kopstart wist te nemen. Op het verraderlijke circuit nam hij geen grote risico’s en wist hij de concurrentie op veilige afstand te houden. Jeffrey kwam als winnaar over de finish en verzekerde zich hiermee ook van de eindzege.

Voor Herlings was deze overwinning zijn vierde keer dat hij in Hawkstone Park heeft gewonnen. Volgend weekend zal hij starten in de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival.

Daguitslag internationale wedstrijd Hawkstone Park:

1 Jeffrey Herlings
2 Shaun Simpson
3 Glenn Coldenhoff


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Overveld Parts
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
JH MX Service
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Borduurstudio AN