Promax Racing
BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
SJ Racing
4 Stroke

Advertenties

Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
MX Shop 4 You
Vakgarage Akersloot
HMX Parts

Jaimie van Sikkelerus blijft in het WorldSSP met MPM Oil Routz

Jaimie van Sikkelerus komt in ook in 2020 uit als coureur in het FIM Supersport World Championship. De Nederlander gaat na het stoppen van zijn huidige MPM WILSport Racedays team komend seizoen verder met zijn eigen MPM Oil Routz-raceteam.

Jaimie van Sikkelerus blijft in het WorldSSP met MPM Oil Routz

Jaimie van Sikkelerus komt in 2020 uit voor zijn eigen MPM Oil Routz-raceteam in het WorldSSP-kampioenschap. Van Sikkelerus maakte in 2014 zijn debuut in de European Junior Cup en behaalde in 2015 een top-10-klassering in de eindstand. In 2017 startte Van Sikkelerus in het Europees Supersport-kampioenschap om vervolgens een jaar later te promoveren naar het WK Supersport. Dit jaar eindige hij als 22e ondanks slepende knieblessures. Deze winter wordt hij aan beide knieën geopereerd om zo pijnvrij te zijn als het 2020-seizoen begint.

Hoewel Van Sikkelerus met een privéteam start, krijgt hij bij de logistiek ondersteuning van EAB Ten Kate Racing en zal Ten Kate Racing Products voor hem een Yamaha YZF-R6 prepareren.

Jaimie van Sikkelerus: “Ik ben zo verschrikkelijk trots op dit nieuwe project en ik ben zo blij dat ik ook volgend jaar rij in het WorldSSP. Daar ben ik Ten Kate, MPM Oil en Routz en al mijn andere sponsoren erg dankbaar voor en ik zal er alles aan doen om dit project tot een succes te brengen. Het is bovendien fantastisch om iedereen zo gemotiveerd te zien na een voor mij lastig 2019. Binnenkort zal ik geopereerd worden aan mijn knieën en ik hoop echt fit te zijn daarna.”

Kervin Bos – Ten Kate Racing: “We zijn erg blij Jaimie te kunnen ondersteunen, met hetzelfde materiaal als Steven Odendaal. Jaimie stond namelijk voor een grote uitdaging nadat zijn team van afgelopen jaar er ineens mee stopte. We hopen dat hij snel weer fit is zodat we het testprogramma zo snel mogelijk kunnen starten.”

MPM Oil Routz
De MPM International Oil Company werd 25 jaar geleden opgericht als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van de oprichting hebben ze een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.

Routz is specialist in netwerktechnologieën, routing- en netwerkprotocollen. Top-200 bedrijven zien Routz als dé partner voor technisch leiderschap en resultaat. Ze bieden vendor-onafhankelijke expertise op het gebied van architectuur, ontwerp, implementatie, migratie, integratie en onderhoud.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
JH MX Service
VdLaarRacing