Van Laar Suspension
HK Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke
SJ Racing

Advertenties

Carpus
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Gremmer Constructie
BCS Racing
HMX Parts

Ups-and-downs voor het GT Husqvarna team in clubcross Arnhem

Het GT Husqvarna team kwam zondag met drie leden aan de start in de clubcompetitie in Arnhem. Ondanks dat er goede resultaten werden behaald, verliep de dag niet helemaal vlekkeloos.

Ups-and-downs voor het GT Husqvarna team in clubcross Arnhem

Voor Jordi Tuitert was het de eerste keer dat hij aan de start kwam in de wintercompetitie in Arnhem. De klassen 65cc en 85cc kleine wielen reden samen waardoor er in totaal 43 rijders achter het starthek stonden. Op het zware circuit deed hij het netjes in de eerste manche en wist dertiende te worden van de 85cc kleine wielen. In de tweede manche ging het helaas mis voor Jordi want hij kwam tijdens de eerste ronde ten val en ging voorover van de motor af. Omdat hij na de valpartij last had van zijn hoofd, is besloten om de wedstrijd te verlaten.

Gerwin Tuitert wist in de eerste manche een goede start te pakken maar kon hier niet lang van genieten. Door een valpartij werd hij teruggeslagen naar een laatste plaats en moest aan een inhaalrace beginnen. Alles gevend wist hij de ene na de andere rijder te passeren en werd nog achtste. In de tweede manche was zijn start minder goed en dook pas in de middenmoot de eerste bocht in. Op het zware circuit kon hij niet lekker in zijn ritme komen en kwam daardoor twee keer ten val. Dit zorgde ervoor dat hij genoegen moest nemen met een tiende plaats. In de tussenstand van het kampioenschap staat Gerwin na twee wedstrijden op een vierde plaats.

Robin van Oldeniel kon in de eerste manche na een goede start niet lekker in zijn ritme komen. Nadat hij ook nog een keer ten val kwam, finishte hij als vijfde. Een goede start in de tweede manche zorgde ervoor dat hij als derde aan de wedstrijd kon beginnen. Echter in het heetst van de strijd kwam hij met een andere rijder in aanraking en kwam zwaar ten val. Door de valpartij had hij last van zijn nek maar merkte al snel dat dit veroorzaakt werd door zijn spieren. Robin heeft de wedstrijd rustig uitgereden en pakte zo toch nog belangrijke punten.

Op zondag 8 december staat de volgende wedstrijd van de clubcompetitie in Arnhem op het programma.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ovaa Motors
De Brug Personeel
CPJ Techniek
JH MX Service