BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension

Advertenties

Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Carpus
MX Shop 4 You
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Gremmer Constructie
HMX Parts

Goud voor Lucas Dolfing tijdens de ISDE 2019 in Portimão

Afgelopen week heeft TM Racing Nederland rijder Lucas Dolfing deelgenomen aan de 6 daagse enduro in Portugal.

Goud voor Lucas Dolfing tijdens de ISDE 2019 in Portimão

Er was een mooie maar toch ook erg moeilijke enduro uitgezet met veel kleigrond en steile klimmetjes.

 

Dag 1 en 2 gingen erg voorspoedig. De TM 450Fi rijder zat goed in zijn ritme en wist mooie tijden op de klok neer te zetten. Het weer zat deze dagen ook erg mee waardoor het allemaal een stuk gemakkelijker werd.

 

Dag 3 en 4 was er door de organisatie een andere route gemaakt met o.a. andere klimmetjes. Het parcour werd op een gegeven moment zo gevaarlijk dat de derde dag zelfs de wedstrijd werd gestopt na 2 rondes gereden te hebben. Dag 4 was ook een erg moeilijke dag, gelukkig had de organisatie wat aanpassingen gedaan aan de route waardoor ze de vierde dag gewoon door konden laten gaan.

 

Dag 5 gingen het rijden goed met TM Rijder Lucas Dolfing. Lucas zat goed in zijn vel en wist mooie tijden te rijden en had de gehele dag een goed ritme.

 

Dag 6 was de dag van de slotcross. Ze hadden een parcourtje gemaakt van een baan met springbulten met daarin ook een stukje asfalt. Op zich was de slotcross niet erg moeilijk maar naar vijf lange dagen op de motor gereden te hebben was het toch nog een kleine uitdaging. De slotcross verliep voor de TM Racing Nederland rijder erg goed. Hij wist net geen kopstart te pakken, maar begon de wedstrijd op een keurige tweede plaats. Uiteindelijk moest Lucas een paar plaatsen vergeven en kwam zo als vierde over de finish. Een mooie afsluiting van deze hele mooie 6 daagse in het Portugeese gebied Portimão.

 

Tijdens de gehele zesdaagse wist de TM Rijder zonder enkele problemen de hele week te rijden en met een gouden plak gaat het team van Lucas Dolfing zeer tevreden naar huis. Lucas Dolfing wil graag iedereen bedanken die hem heeft geholpen op wat voor manier dan ook! Dankzij hun liep deze 6 daagse perfect! Lucas kijkt nu al weer uit naar het nieuwe enduro seizoen om van start te gaan met zijn TM.

Foto’s: Enduro.nl


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Borduurstudio AN
Overveld Parts
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
VdLaarRacing