Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
MX Shop 4 You
Carpus
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
HMX Parts

Lars en Frank Griekspoor brengen zesdaagse in Portugal tot een goed einde

Lars en Frank Griekspoor van Team Griekspoor hebben de zesdaagse in Portugal tot een goed einde weten te brengen.

Lars en Frank Griekspoor brengen zesdaagse in Portugal tot een goed einde

Op de voorlaatste dag ging het in de beginfase moeizaam met Lars maar hij herpakte zich en zette door. Vandaag werd hij in de slotcross tweede en sloot zo de zesdaagse naar tevredenheid af!

 Op vrijdag begon het erg moeizaam voor Lars en hierdoor liet hij veel tijd liggen. Naarmate de dag vorderde wist hij zich te herpakken en finishte als vijftiende in de C1 klasse.

Vandaag was de laatste dag van de zesdaagse waarbij er een slotcross werd verreden op het circuit van Portimao. Dit was een circuit dat voor het grootste gedeelte uit gravel en grind bestond en aangezien het op een kartbaan was uitgezet, zat er ook asfalt in.

‘’Ik begon op een tweede plaats aan de zeven ronden durende wedstrijd. Ondanks dat ik me wel een keer verremde, heb ik weinig fouten gemaakt en ben ik op een tweede plaats over de finish gekomen,’’ vertelt Lars.

 Vader Frank reed op vrijdag lekker maar begon wel te merken dat de lange dagen op de motor met continu een hoog tempo, beginnen te knagen. Op zaterdag mocht Frank als eerste van start in de slotcross. Op dat moment was het circuit nog nat en glad maar Frank reed zijn rondjes met een lach op zijn gezicht en heeft de klus geklaard.

Na zes dagen van enduro is Lars op een achtste plaats geeindigd in de C1 en in deze zelfde klasse legde Frank beslag op een 69ste positie. ‘’Het was een onvergetelijke week enduro rijden waarin ik trots ben op Lars en zijn prestaties, maar stiekem ook wel een beetje op mezelf. Zes dagen, 8 uur per dag op de motor en continu een hoog tempo rijden, je moet geconcentreerd blijven want een fout is zo gemaakt. Genoten, diep gegaan en soms afgezien maar dat hoort bij enduro rijden en maakt het mooi en verslavend, nu even rust,’’ vertelt Frank.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
CPJ Techniek
De Brug Personeel
VdLaarRacing
JH MX Service