BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke

Advertenties

HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
BCS Racing
Ozzo Racing
MX Shop 4 You
Carpus
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
TvH Motorsport

Team Griekspoor op koers in zesdaagse in Portugal

Lars en Frank Griekspoor van Team Griekspoor liggen goed op koers om hun doelstellingen te verwezenlijken in de zesdaagse in Portugal. Voor beiden staan er nog twee dagen op het programma totdat ze aan de finish zijn.

Team Griekspoor op koers in zesdaagse in Portugal

Op woensdag en donderdag werden dezelfde en proeven gereden. Op woensdag kende Lars een goede dag maar helaas door omstandigheden werd op die dag de route eerder gestopt. Hierbij werd ook de laatste proef eruit gehaald en moesten de rijders over de weg terug.

Op donderdag heeft Lars veel verschillende omstandigheden gezien. Aan de ene kant van de berg stoof het en aan de andere regende het. Er lagen veel stenen en door hoge snelheid in de proeven was het zeer uitdagend.

‘’In de eerste proef kwam ik niet lekker in mijn ritme maar daarna ging het beter. Door de wisselvallige omstandigheden werden de proeven aan het einde van de dag erg glad. Mijn tijden liepen iets op en ik verloor hier op de concurrentie,’’ vertelt Lars.

Vader Frank kwam op woensdag ongeschonden uit de strijd en steeg in het klassement naar een 68ste plaats. Op donderdag had hij het zwaar in de regen waardoor hij op een tijdcontrole vier minuten straftijd opliep. Maar zijn doel is finishen en momenteel ligt hij goed op koers om deze doelstelling te verwezenlijken.

Vandaag staat de voorlaatste dag op het programma. Dit is de laatste endurodag en op zaterdag wordt de zesdaagse afgesloten met een slotcross.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
JH MX Service
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool