4 Stroke
BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing
Van Laar Suspension
SJ Racing

Advertenties

Carpus
Ozzo Racing
TvH Motorsport
BCS Racing
MX Stage Alain Roels
MX Shop 4 You
Eilers MX Racing
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie

Michael van Wezel begint het clubkampioenschap in Arnhem met zege

Michael van Wezel van het van Dam motorsport team powered by 2B-One heeft de eerste wedstrijd van het clubkampioenschap 250 in Arnhem weten te winnen.

Michael van Wezel begint het clubkampioenschap in Arnhem met zege

Van Wezel reed twee sterke manches en pakte het maximale aantal punten op het zandcircuit van Arnhem.

In de ochtend was het nog koud tijdens de training. Michael voelde zich goed thuis op het circuit en nadat hij zijn snelheid wat had opgebouwd, wist hij er een snelle tijd uit te persen waarmee hij de pole position pakte.

Omdat Michael nog nooit met de Yamaha vanaf een startmat had gestart, was het in de eerste manche een beetje aftasten. Hij kwam goed weg en dook op een tweede plaats de eerste bocht in. Hij wilde niet wachten en was gretig om de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. Na twee bochten zag hij een kans en stootte door naar de koppositie. Met een straf tempo wist hij zijn voorsprong gedurende de wedstrijd verder uit weten te bouwen en sloot de manche winnend af.

Bij het vallen van het starthek in de tweede manche kwam de voorkant van de motor omhoog en stuurde zijn Yamaha op een zesde plaats de eerste bocht in. Gelijk ging hij in de aanval en wist al binnen twee ronden door te stoten naar een tweede plaats. Omdat de kopman niet uitkwam in de klasse van Michael besloot hij om de wedstrijd op gecontroleerde wijze uit te rijden. Het finishte als tweede en won hiermee wederom de 250 klasse.

Met een dubbele manchezege won hij het dagklassement en is hiermee de eerste leider in het clubkampioenschap.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Borduurstudio AN
CPJ Techniek
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
Overveld Parts