4 Stroke
BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
MX Shop 4 You
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Carpus

Lars Griekspoor maakt positieve start in ISDE Portugal

Lars Griekspoor van Team Griekspoor heeft een positieve start gemaakt in de internationale zesdaagse in het Portugese Portimao. Griekspoor heeft de smaak van het enduro rijden duidelijk te pakken.

Lars Griekspoor maakt positieve start in ISDE Portugal

De rijder uit Nieuw Vennep kende een geweldig seizoen in het Open Nederlands Kampioenschap. Ondanks dat hij de eerste drie wedstrijden van het kampioenschap miste, kwam hij nog ijzersterk terug. Van de vijf wedstrijden die op het programma stonden, won hij er vier en werd in de andere wedstrijd tweede. Dit zorgde ervoor dat hij alsnog de titel in de E1 klasse wist te pakken.

Vandaag ging hij in Portimao van start in de zesdaagse. ‘’Alles is goed gegaan. Het was een mooie route waarbij we drie proeven per ronde moesten rijden. Twee daarvan waren snelle, zanderige proeven en de derde proef was hard met veel stenen. Ik heb het naar mijn zin gehad, top gereden en ik ben tevreden over mijn internationale endurodebuut. Ik ben vandaag als tweede Nederlander geeindigd. Het was een constante dag waarin ik weinig gekke dingen heb meegemaakt. Vanaf het begin af aan zat ik lekker in mijn ritme en kon de dag naar tevredenheid afsluiten,’’ vertelt Lars.

Lars sloot de dag af op een zevende plaats in de C1 klasse. Morgen staan dezelfde route en proeven hem te wachten tijdens de tweede dag van de zesdaagse!

 

Frank Griekspoor sloot de eerste dag af op een 74ste plaats in de C1 klasse.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
Overveld Parts
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
JH MX Service
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Ovaa Motors