HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie
Carpus
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
MX Shop 4 You
BCS Racing

Bas Klein Haneveld klaar voor start van de ISDE in Portugal

Bas Klein Haneveld van het Altop Husqvarna team is klaar voor de start van de ISDE in het Portugese Portimao. Klein Haneveld start in het clubteam samen met Wesley Aaldering en Michel Hoenson.

Bas Klein Haneveld klaar voor start van de ISDE in Portugal

Na een lange reis van 2500 kilometer is hij op dinsdagavond samen met Wesley Aaldering aangekomen in Portimao. ‘’Op dinsdagmiddag hebben we eerst onze motoren nog getest bij WimMotorsAcademy Portugal, een super locatie met 34 hectare aan privé enduro track met daarbij faciliteiten zoals een was- en werkplaats waar wij gebruik van mochten maken. Hier hebben we alvast een fijn gevoel op de motor kunnen krijgen en wat kunnen wennen aan de harde ondergrond en hoogteverschillen,’’ vertelt Bas.

De rest van de week stond in het teken van het verkennen van de proeven. Er moesten negen proeven met hoogteverschillen bekeken worden waardoor Bas zo’n 60 kilometer heeft gelopen.

Op vrijdag stond de motorkeuring op het programma en dankzij de juiste preparatie verliep dit allemaal soepel en zonder problemen. Op zaterdagavond was de officiele opening met TeamNL en vandaag treft hij zijn laatste voorbereidingen zodat hij op maandag van start kan gaan in de eerste dag van de zesdaagse!


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Ovaa Motors
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Overveld Parts
De Brug Personeel