Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke
HK Suspension
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Carpus
Ozzo Racing

Vice-kampioen, Hans Vogels is tevreden!

May the best man win... Alleen Lucas Dolfing kon Hans Vogels voor blijven in het kampioenschap van 2019. Hans Vogels kijkt tevreden terug op een moeilijk seizoen waarin hard werd gereden en elk foutje telde.

Vice-kampioen, Hans Vogels is tevreden!

"Dit seizoen ging het echt om de minste foutjes maken," vertelde Hans na afloop van de laatste wedstrijd in het ONK enduro afgelopen zaterdag. Soms ben ik denk ik iets te gretig en maak ik wat kleine foutjes. Je ziet echt dat Lucas Dolfing het meest constant heeft gereden en de minste fouten heeft gemaakt. Ondanks dat hij niet elke wedstrijd heeft gewonnen, is hij kampioen, en ik vice-kampioen. Maar daar ben ik heel tevreden mee!"

Goed voor de sport
In de top van de klasse was het het hele seizoen constant stuivertje wisselen. Goede rijders met diverse merken motoren ook nog eens. Volgens Hans is het een super mooi seizoen voor de sport: "Ik vind het mooi om te zien dat er diverse merken in de top rijden, er is echt weer concurrentie en dat maakt het wel heel spannend. De interesse van de diverse merken is er ineens weer en dat vind ik een mooie ontwikkeling."

De wedstrijd in Zelhem
Hans merkte dat hij toch te veel wilde in de laatste wedstrijd: "Het liep af en toe helemaal niet zoals ik wilde. Kleine foutjes, een keer op de grond gelegen, de crossbaan van Halle ging net niet lekker en die heb ik één keer voor mijn gevoel echt verpest, maar uiteindelijk ben ik tevreden met de vierde plaats in Zelhem, waardoor ik mijn tweede plaats in het kampioenschap kon houden. Het was verder een mooie wedstrijd. De proeven waren top en ook de trialbaan was erg mooi om te rijden."

Op vakantie naar de zes-daagse
De KNMV stuurt dit jaar geen Trophy team helaas, waarvoor Hans wel aangegeven had interesse te hebben. "We gaan dit jaar eens lekker kijken met de family. Portugal is een fijn land, en ik heb er zin in om er even tussenuit te gaan. Het is wel mooi om zo een combi met motoren te maken natuurlijk."

Vol gas naar seizoen 20!!
"Ik heb eens even zitten tellen," zei Hans aan het eind van het wedstrijdverslag, "Maar komend jaar wordt mijn 20ste seizoen! Wat een mijlpaal zeg.. Al 19 jaar enduro wedstrijden en weet je..? Ik ben nog lang niet klaar!"DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Overveld Parts
Borduurstudio AN
De Brug Personeel
CPJ Techniek
JH MX Service
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool