Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke

Advertenties

Ozzo Racing
HMX Parts
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Carpus

Rene de Jong wint ONK Enduro in Vorden

Rene de Jong van het Andre Motors KTM team heeft afgelopen zaterdag de zesde wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Vorden weten te winnen.

Rene de Jong wint ONK Enduro in Vorden

Voor de Jong was het zijn allereerste kenningsmaking met de endurosport en sloot de dag gelijk met winst af.

Rene begon zonder verwachting aan de dag en had zich voorgenomen om vooral lekker te rijden en ervaring op te doen. Op vrijdag had hij de proeven gelopen  waarvan de eerste proef gelijk al erg lang was. Dit was gezien zijn enduro ervaring niet in zijn voordeel maar toch verliep deze op zaterdagochtend gelijk goed. Met een goed en veilig tempo wist hij een goede tijd neer te zetten en dit wist hij vast te houden tot aan het einde van de tweede ronde. In de laatste proef kwam hij toen even een keer ten val waarna hij even bij moest komen.

In de derde en laatste ronde kon hij zich herpakken en wist hij opnieuw goede proeftijden neer te zetten. Rene had zich de hele dag niet echt met klassement bezig gehouden en was dan ook zeer verrast toen hij hoorde dat hij de E3 klasse had gewonnen.

‘’We zijn weer een ervaring rijker want het is een heel ander spelletje dan crossen. Het was zeker een keer leuk om te doen,’’ vertelt Rene.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Overveld Parts
Ready 2 Compete
JH MX Service
Ovaa Motors
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN