SJ Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing

Advertenties

Carpus
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
HMX Parts
Ozzo Racing

Paul Spierings is begonnen aan de 1000 Dunas Raid

Paul Spierings van Dakarteam Spierings gaat op maandag van start in de 1000 Dunas Raid. De rijder uit St. Michielsgestel pakt deze rally mee om in het ritme te komen en weer kennis te maken met het roadbook rijden.

Paul Spierings is begonnen aan de 1000 Dunas Raid

Op zaterdag stond de administratieve keuring op het programma en vandaag begon de rally al een klein beetje. Er moest 100 kilometer gereden worden naar de boot, die de rijders naar Marokko zal varen. Voordat de rijders de boot op konden, was er eerst een korte proef voor het publiek. Na de boottocht is er een special naar de Merzouga woestijn. Ook zal hier een stuk in het donker gereden moeten worden omdat verwacht wordt, dat ze rond de klok van 00:00 uur pas in Marokko aan zullen komen.

Morgen begint de rally pas echt voor de door Aelbers personeel gesponsorde rijder. ‘’Het is een geweldig mooie rally, die zeer goed georganiseerd is. Het is een echte aanrader voor iedereen die roadbook wil rijden. Ik zal iedere dag een update geven van hoe het is gegaan zodat iedereen goed op de hoogte kan blijven,’’ vertelt Paul.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
JH MX Service
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
Borduurstudio AN
Overveld Parts
De Brug Personeel
VdLaarRacing
CPJ Techniek