Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
SJ Racing
BZS Racing Parts
HK Suspension

Advertenties

TvH Motorsport
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Carpus
BCS Racing
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels

Goede laatste ONK voor Cas Valk in Sint Isidorushoeve

Met een voorsprong van 60 punten begon Cas aan de laatste ONK wedstrijd in Sint Isidorushoeve. Door de regen van de laatste weken was het circuit behoorlijk modderig geworden.

Goede laatste ONK voor Cas Valk in Sint Isidorushoeve

In de tijdtraining op de vlakke modderige baan bleek dan ook wel dat Cas met zijn 65 kilo het moeilijk had tegen de andere rijders die soms wel 25 kilo minder meenemen. Met een 4e plek in de tijdtraining kon hij toch een mooi plekje achter het hek zoeken. De start was redelijk en rond de 7e plek kon hij beginnen. In een hoog tempo reed hij tijdens de eerste 2 rondes al naar plek 2. Helaas ging het even mis en moest hij op 8 weer beginnen met een achterstand van zo'n 14 seconden op de kopman. Met snelle ronde tijden en vlot passeren van zijn tegenstanders kwam hij op de finisch een kleine 2 seconde te kort op de 1e man. Geen probleem want hij was nu al wel ONK kampioen van Nederland in de klasse 85gw. Tijdens de pauze werd de motor weer mooi schoongemaakt en voorzien van een nieuw TwinAir luchtfilter, ook aan Cas werd gedacht en met een mooi 2020 JOPA collectie pak kon hij de 2e manche starten.

 

De Hgs uitlaat werd nog even mooi opgepoetst en de strijd kon weer beginnen. De 2e manche ook weer rond de 7e plek begonnen maar doordat het cirquit nu zwaarder en droger  was geworden kon hij in de 1e ronde al diverse rijders passeren en kwam al op de 2e plaats door. Daarna heeft hij de kop overgenomen en heeft hij zij BeWo Husky maar eens goed aan de tand gevoeld. Als enige 85 rijder sprong hij de afstap nog wat het publiek duidelijk geweldig vond. Hij bouwde dan ook een mooie voorsprong op en pakte de 1e plek en ook de totaalzege met een 2e en 1e plaats. Denk dat we de 85 periode toch goed hebben kunnen afsluiten op de Jimmy Joe Pol motors Husky. In het begin van het seizoen zag het hier niet naar uit met zo veel pech om beide 85 titels te pakken.

 

Onze dank gaat dan ook uit naar Jimmy Joe, Ties Pol en Husqvarna Nederland. BeWo tuning had de motor van Cas super aan het lopen dit jaar en hebben ook geen problemen meer gehad. Rieks van de Wal (RiWa) super bedankt voor het fijne grote frame waardoor Cas toch nog redelijk normaal kon rijden. EHR bedankt voor de deksels om met meer olie in het blok te kunnen rijden met zijn gewicht niet onbelangrijk. Verder natuurlijk Jordy Smit voor de gezamelijke conditietraining en Evert voor de gezelligheid en hulp.

 

Bedankt sponsors #camperdeam #jopa #stichtingkinderthuiszorg #vhm #dalcai #vwp #totalcarlease #alfasuspension #twinair #bewo #tiespol #husqvarnanederland #janstruik #just1 #jkracing #riwa #eurol #2facesgraphics #ath #niekkamper #florisvandeelzen


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
De Brug Personeel
Overveld Parts
JH MX Service
Borduurstudio AN
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors