HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension

Advertenties

BCS Racing
MX Shop 4 You
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
HMX Parts
Carpus
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Ozzo Racing

Roofcon Racing pakt met Chiodi Duinkerk podiumplaats in ONK 65cc in St. Isidorushoeve

Roofcon Racing heeft met Chiodi Duinkerk een podiumplaats weten te bemachtigen in de laatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen in St. Isidorushoeve.

Roofcon Racing pakt met Chiodi Duinkerk podiumplaats in ONK 65cc in St. Isidorushoeve

Duinkerk wist in beide manches derde te worden, wat hem ook in het dagklassement een derde plaats opleverde.

Chiodi begon gelijk sterk aan de dag door in de tijdtraining een vierde tijd neer te zetten. In de eerste manche was het circuit al een stuk zwaarder en hierin reed hij op een nette vierde plaats. Toen de derde man in de zevende ronde viel, nam hij deze positie over en wist de manche op een goede derde plaats af te sluiten. In de tweede manche zat hij er goed bij en wist zich sterk te houden. Hij kwam opnieuw op een derde plaats over de finish waarmee hij ook derde werd in de daguitslag. In de eindstand van het kampioenschap is hij op een nette vijfde plaats geeindigd. Volgend jaar zal Chiodi de overstap maken naar de 85cc klasse.

Liam Tuin is al twee weken niet top fit maar wilde toch rijden. Ondanks dat het circuit in de training al zwaar was maar ook mooi, zette hij een twaalfde tijd op de klok. Bij de start van de eerste manche zat hij er slecht bij en kwam ten val. Vanuit de achterhoede vocht hij zich terug naar voren en kwam als veertiende over de finish. Liam was teleurgesteld en verdrietig en wilde het in de tweede manche graag beter doen. De start was goed en ditmaal dook hij als zevende de eerste bocht in. Hij reed de manche netjes uit en wist als twaalfde te finishen waarmee hij in het dagklassement dertiende werd. Liam zal nu zijn lichaam laten rusten en goed herstellen. Voor hem was het een zeer leerzaam jaar waarin hij in het kampioenschap op een twintigste plaats is geeindigd.

Kyan Tuin heeft zich zowel in de tijdtraining als in de manches weten te verbeteren. Daarnaast heeft hij weer enorm veel wedstrijdritme opgedaan. In de eerste manche werd hij zestiende en in de tweede manche legde hij beslag op een vijftiende positie. In het dagklassement leverde dit hem de vijftiende plaats op. Voor Kyan was dit een leerzaam eerste jaar op de 65cc. In de eindstand is hij op een nette 27ste plaats geeindigd.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
VdLaarRacing
JH MX Service
Overveld Parts
Borduurstudio AN
CPJ Techniek
Bakens Yamaha