HK Suspension
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You
HMX Parts
Carpus
TvH Motorsport

Schepers Racing sluit het ONK seizoen op positieve wijze af in St. Isidorushoeve

Schepers Racing heeft in St. Isidorushoeve het Open Nederlands Kampioenschap op positieve wijze af weten te sluiten.

Schepers Racing sluit het ONK seizoen op positieve wijze af in St. Isidorushoeve

In de 500 klasse zette Wesley Schepers in de tijdtraining een zevende tijd neer. In de eerste manche legde hij beslag op een tiende plaats en in de tweede manche werd hij zevende. Hiermee werd hij in het dagklassement achtste en het kampioenschap heeft hij op een nette zesde plaats af weten te sluiten. Wesley kan zeer tevreden terug kijken op het afgelopen seizoen.

Kade Walker zette zijn KTM machine op een twaalfde tijd in de training van de 250 klasse. In de manches legde hij beslag op een achtste en dertiende plaats en dit was goed voor een elfde plaats in de daguitslag. Kade heeft het kampioenschap afgesloten op een mooie zevende plaats.

In de 125cc klasse kwamen Dylan Kroon en Jarno Bos aan de start voor Schepers Racing. Ze begonnen aan de dag met een zesde tijd voor Dylan en Jarno kwam uit op een veertiende tijd. Ook in de eerste manche kwamen ze sterk voor de dag met een zevende plaats voor Dylan en een elfde plaats voor Jarno. In de tweede manche legden ze beslag op een negende en achttiende plaats. Met deze resultaten sloten Dylan en Jarno de dag af met een achtste en veertiende plaats. In de eindstand van het kampioenschap zijn ze op een tiende en dertiende plaats.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
JH MX Service
Borduurstudio AN
CPJ Techniek
Bakens Yamaha