HK Suspension
4 Stroke
SJ Racing
BZS Racing Parts
Promax Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

Ozzo Racing
Eilers MX Racing
HMX Parts
Carpus
BCS Racing
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
TvH Motorsport

Wisselend succes voor Roofcon Racing in het ONK Jeugd in Varsseveld

Roofcon Racing heeft tijdens de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Jeugd in Varsseveld wisselend succes gekend.

Wisselend succes voor Roofcon Racing in het ONK Jeugd in Varsseveld

Chiodi Duinkerk werd in beide manches zesde, Kyan Tuin deed veel ervaring op maar tegenslag was er voor Liam Tuin die in de eerste manche op een hele goede positie hard ten val kwam en zijn arm en been bezeerde.

Liam Tuin begon niet top fit aan de dag maar wilde het toch graag proberen. Nadat hij in de vrije training het circuit goed had verkend wist hij in de tijdtraining een goede zesde tijd op de klok te zetten. Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam hij goed weg en passeerde start/finish op een zesde plaats. Helaas kwam Liam niet veel later hard ten val maar reed de wedstrijd met pijn aan zijn arm en been toch uit. Wel was er bij de valpartij veel tijd verloren gegaan waardoor er niet meer in zat dan een vijfentwintigste plaats. In goed overleg is besloten om in de tweede manche niet van start te gaan.

Chiodi Duinkerk kwam na verschillende snelle ronden uit op een zesde tijd in de tijdtraining. Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij lang op een vierde plaats reed. Helaas gooide een valpartij roet in het eten waardoor hij de vierde plaats af moest staan en zesde werd. Na de manche was Chiodi erg teleurgesteld en verdrietig maar hij heeft er voor gevochten en het geprobeerd maar helaas zat het hem niet mee. In de tweede manche kwam hij op een zevende plaats uit de start en wist op een zesde plaats over de finish te komen.

Voor Kyan Tuin was het opnieuw een leerzame dag. Zowel in de tijdtraining als in de eerste manche wist hij zich per ronde te verbeteren en begint nieuwe dingen te leren. Iedere week groeit hij verder en staat iedere week achter het starthek om ervaring op te doen. Ook in Varsseveld wist hij beide manches netjes uit te rijden.

Aankomende zaterdag staat de laatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Jeugd op het programma in St. Isidorushoeve.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
JH MX Service
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
CPJ Techniek