4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
TvH Motorsport
Carpus
HMX Parts

Hessel Danen houdt zich goede staande in CUP 250 wedstrijd in Holten

Hessel Danen van Lakerveld Racing heeft zich in de CUP 250 wedstrijd in Holten goed staande weten te houden.

Hessel Danen houdt zich goede staande in CUP 250 wedstrijd in Holten

Op het circuit waarop hij het moeilijk had wist hij in beide manches goed te scoren en werd zesde in de daguitslag.

Voor zijn gevoel ging hij in een hoog tempo rond in de training en daarom viel de veertiende tijd hem ietwat tegen. Ondanks dit begon hij gemotiveerd aan de voorbereiding op de eerste manche.

Toen het starthek naar beneden klapte, kwam Hessel goed weg en dook op een derde plaats de eerste bocht in. In de beginfase was zijn tempo net niet hoog genoeg waardoor hij terugviel naar een vijfde plaats. Daarna herpakte hij zich en kwam terug naar een vierde plaats. Net toen hij een gaatje sloeg op de vijfde man kreeg hij een grote steen op zijn hand, waar hij in de rest van de manche veel last van had. Dit had tot gevolg dat hij op veel springschansen niet door kon springen en terug zakte naar een zevende plaats.

Met nieuwe motivatie ging hij in de tweede manche van start. Opnieuw zat hij er goed vooraan bij en dook op een tweede plaats de eerste bocht in. Ditmaal kon hij langer vooraan mee blijven doen. Echter in het midden van de wedstrijd kreeg hij het weer lastig. Omdat de baan tussen de manches geschoven was, waren de verschillen tussen de rijders klein. Door een klein foutje viel Hessel gelijk terug naar een zesde plaats. In de slotfase gaf hij alles om de zevende man van zich af te houden maar dit lukte en zo kwam hij als zesde over de finish.

Met een 7-6 in de manches eindigde Hessel in het dagklassement op een zesde plaats. Voor Hessel is dit een prima resultaat op een circuit dat hem niet zo goed ligt. Aankomend weekend staat voor Hessel de laatste CUP 250 wedstrijd op het programma in St. Isidorushoeve.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
De Brug Personeel
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
CPJ Techniek