Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

HMX Parts
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Carpus
Eilers MX Racing

Valentino Roks pakt tweede Nederlandse Quad titel in 2019

Op het circuit van Holten is de 16-jarige Valentino Roks op zijn CRQF Quad voor de tweede keer dit jaar Nederlands kampioen Quads geworden.

Valentino Roks pakt tweede Nederlandse Quad titel in 2019

Roks wist onlangs al de Nederlandse titel bij de MON te veroveren maar afgelopen zondag was het in Holten opnieuw raak. Ditmaal pakte hij ook bij de KNMV de Nederlandse titel en wist hiermee zijn titel van vorig jaar te prolongeren.

Roks pakte in de ochtend gelijk al de snelste tijd maar kon hier niet van profiteren bij de start van de eerste manche. Hij raakte betrokken bij een zware valpartij en moest vervolgens met een kromme stuurpen van de 25ste plaats terug naar voren zien te komen. Ondanks zijn grote achterstand wist hij op zijn CRQF Quad toch nog terug te komen naar een derde plaats en hield hiermee zijn kansen op de overwinning open.

In de tweede manche nam hij zijn revanche en gaf hij na een kopstart de eerste plaats niet meer uit handen. Tevens was dit voldoende om de dagzege voor zich op te eisen.

Volgend jaar zal Roks de overstap maken naar het Open Nederlands Kampioenschap Quads en CRQF is blij om met dit talent te kunnen en mogen werken!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.crqfquad.com


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Overveld Parts
Bakens Yamaha
JH MX Service
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
CPJ Techniek