4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
SJ Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing
HMX Parts
MX Shop 4 You
Carpus
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
BCS Racing

Dani Hoffard boekt manchezege in het NK Quads in Holten

Dani Hoffard heeft in de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Quads in Holten een manchezege weten te boeken.

Dani Hoffard boekt manchezege in het NK Quads in Holten

Hoffard reed een zeer sterke eerste manche waarin hij als winnaar over de finish wist te komen. In de tweede manche kwam hij na een matige start niet verder dan een vierde plaats en werd hiermee derde in de daguitslag.

Op het bosrijke circuit van Holten had Dani al snel een goed ritme te pakken. Hij zette verschillende keren aan om een goede tijd neer te zetten en kwam uit op een tweede plaats.

Dani zette zijn goede rijden verder in de eerste manche. Opnieuw zat het ritme er goed in en hij wist deze manche winnend af te sluiten. In de tweede manche kwam hij niet goed uit de start en had daardoor veel werk te doen om naar voren te komen. Hij knokte voor wat hij waard was maar meer dan een vierde plaats zat er ditmaal niet in.

Met een eerste en een vierde plaats in de manches eindigde Dani op een derde plaats in het dagklassement. Ook in de eindstand van het Nederlands Kampioenschap is hij op een derde plaats geeindigd.

Het was een seizoen met ups-and-downs voor Dani maar wel is dit het derde achtereenvolgende seizoen dat hij in de top drie is geeindigd in het eindklassement.

Daguitslag NK Quads Holten:
1 Valentino Roks 191 Pnt
2 Luc van Lenning 190 Pnt
3 Dani Hoffard 188 Pnt
4 Marco Keunen 170 Pnt
5 Mike Verboven 169 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
CPJ Techniek
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Overveld Parts
JH MX Service