BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing
HK Suspension
4 Stroke
Van Laar Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Carpus
Gremmer Constructie
MX Shop 4 You
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
HMX Parts

Tegenslag voor Thierry Pittens in het ONK enduro in Walcourt

Thierry Pittens van het Laurense Husqvarna team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap in het Belgische Walcourt tegenslag gekend.

Tegenslag voor Thierry Pittens in het ONK enduro in Walcourt

 Hij liet tot aan een valpartij goede tijden zien en zou tweede zijn geworden in de E3 klasse. Maar omdat hij te hard heeft gereden in een 30 kilometer zone werd hij gediskwalificeerd en kwam daardoor niet tot scoren.

Voor Thierry was het weer zijn eerste wedstrijd na zijn zware beenblessure die hij had opgelopen in de WESS competitie in Portugal. Hij is hier nog niet helemaal van hersteld maar toch wilde hij graag deelnemen om ritme op te doen. Door een fout van de organisatie moest Thierry achteraan starten, wat zeker geen voordeel was. De route was niet heel uitdagend maar was leuk uitgezet!

Gelijk vanaf het begin af aan zat hij er goed bij qua tijden. Echter in de tweede ronde kwam hij ten val, wat hem veel tijd koste. Toch ging hij door en zou normaal gesproken op een tweede plaats zijn geeindigd in de E3 klasse. Jammer genoeg werd hij gediskwalificeerd omdat hij te hard heeft gereden in de 30 kilometer zone.

Ondanks deze tegenslag gaat hij hard werken om op zaterdag 5 oktober met meer ritme op zijn Husqvarna 501 machine van start te gaan bij de volgende ONK Enduro in Hellendoorn.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
Overveld Parts
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
JH MX Service