HK Suspension
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke

Advertenties

MX Shop 4 You
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Carpus
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
HMX Parts
Vakgarage Akersloot

Robin van Oldeniel tweede in CUP 250 wedstrijd in Westerbork

Robin van Oldeniel is in de CUP 250 wedstrijd in Westerbork op een tweede plaats geeindigd. Robin begon sterk aan de dag door in de tijdtraining een derde tijd neer te zetten.

Robin van Oldeniel tweede in CUP 250 wedstrijd in Westerbork

Na een goede start kwam hij op een vijfde plaats uit de eerste ronde. Op het vlakke circuit was een foutje snel gemaakt maar Robin kwam gedurende de wedstrijd goed naar voren en finishte als tweede. Bij de start van de tweede manche kwam hij opnieuw rond de vijfde plaats door de eerste bocht. Al snel kwam hij aan op een derde plaats en in de slotfase wist hij ook de tweede plaats nog voor zich op te eisen waardoor hij in het dagklassement netjes tweede werd.

Maureen Zweers startte in de CUP 125cc in Westerbork. Ze zette in de tijdtraining een veertiende tijd op de klok. Ze reed een dijk van een eerste manche waarin ze op een tiende plaats over de finish wist te komen. In de tweede manche pakte ze een hele goede start maar in de bocht kwam er een andere rijder vlak voor haar ten val waardoor ze bijna viel. Vanuit de achterhoede kwam ze terug naar voren en wist op een nette twaalfde plaats te finishen waarmee ze elfde werd in de daguitslag.

Yourick den Hollander kwam aan de start in de 85cc klasse in Westerbork. In de tijdtraining ging het redelijk met Yourick en hij wist een elfde tijd neer te zetten. Na de training gaf hij aan dat de motor niet goed genoeg trok waardoor er voor de eerste manche naar een oplossing werd gezocht. Toen het starthek viel, zat Yourick er niet goed bij en ook waren de veranderingen aan de motor niet positief. Yourick vocht voor wat hij waard was en wist er nog een dertiende plaats uit te halen. Opnieuw werden er aanpassingen doorgevoerd voor de tweede manche. Ditmaal zat hij er beter bij met de start en reed een aantal ronden op een zevende plaats. Gedurende de wedstrijd moest hij twee plaatsen prijsgeven en finishte als negende.

Justin Pit wist afgelopen zaterdag clubkampioen 85cc te worden in Borculo. Hij finishte als derde en eerste in de manches, wat hem in het dagklassement ook de winst opleverde. Tevens had hij zijn snelste ronde op het circuit weten te verbeteren waardoor hij met een tevreden gevoel huiswaarts keerde. Op zondag nam Justin voor het eerst deel aan een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 85cc grote wielen. Hij had weinig last van spanning maar kwam in dit zware geweld in de tijdtraining niet verder dan een vierendertigste tijd. Bij de start van de eerste manche moest hij vanaf de tweede startrij starten. Voor de eerste bocht kwam hij in de verdrukking terecht waardoor hij door een droge sloot moest rijden maar gelukkig wel de aansluiting wist te behouden. Gedurende de wedstrijd wist hij twee plaatsen winst te boeken en finishte als 32ste. Op het inmiddels zwaar geworden circuit ging Justin opnieuw vanaf de tweede startrij van start in de tweede manche. Hij slaagde erin om goed met de groep mee te rijden maar helaas zorgde een valpartij in de vierde ronde ervoor dat hij veel kostbare tijd verloor en niet verder kwam dan een vijfendertigste plaats. Justin zal op 13 oktober ook deelnemen aan de finale van het Open Nederlands Kampioenschap in St.Isidorushoeve.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
De Brug Personeel
JH MX Service
Borduurstudio AN