Van Laar Suspension
SJ Racing
HK Suspension
4 Stroke
Promax Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

HMX Parts
Ozzo Racing
BCS Racing
Carpus
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot

Succes en tegenslag voor Justin Donck

Justin Donck heeft het afgelopen weekend succes en tegenslag gekend. Nadat hij op zaterdag in Ermelo wist te winnen kwam hij op zondag in de eerste manche van de CUP 125 in Halle bij de start ten val en belandde in het dranghek.

Succes en tegenslag voor Justin Donck

Dit betekende het einde van de wedstrijd voor Justin. In de tweede manche begon het weer steeds beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij als vijftiende afgevlagd werd.

Op zaterdag ging Justin van start in de openbeker / DMX cross in Ermelo. Hier wist hij met een tweede en een eerste plaats in de manches de dagzege te pakken. Vanaf daar reisde hij door naar Halle waar op zondag een wedstrijd om de CUP 125cc op het programma stond. Voor Justin was het de eerste keer dat hij in Halle reed en hierdoor moest hij in de training nog wat wennen aan de baan. Hij zette verschillende keren aan en kwam uiteindelijk uit op een negentiende tijd.

Gemotiveerd bereidde hij zich voor op de eerste manche. Helaas kreeg hij hierin gelijk een tegenslag te verwerken want nadat hij een goede start had genomen, raakte hij betrokken bij een valpartij en belandde in het dranghek. Voor Justin betekende dit helaas het einde van de wedstrijd.

Met een dikke elleboog wilde hij toch proberen te rijden in de tweede manche. Hij had er tijdens het rijden veel last van maar naarmate de wedstrijd vorderde wist hij toch verschillende rijders te passeren. Ook het rijden begon weer beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij de wedstrijd op karakter op een vijftiende plaats uit reed.

In het dagklassement legde Justin beslag op een negentiende plaats. Aankomend weekend zal hij starten in de volgende CUP 125 wedstrijd in Hellendoorn.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
CPJ Techniek