Promax Racing
SJ Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Carpus
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
TvH Motorsport
BCS Racing
HMX Parts
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels

Ivano van Erp maakt positief debuut in het ONK 125

Ivano van Erp van het IvE423 Yamaha team heeft afgelopen zondag een positief debuut gemaakt in het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Lierop.

Ivano van Erp maakt positief debuut in het ONK 125

Van Erp kwam in beide manches matig weg bij de start maar reed twee nette races en wist in zowel de eerste als de tweede manche op een twaalfde plaats over de finish te komen.
 
In de aanloop op de wedstrijd had Ivano een aantal keren met de Yamaha YZ125cc getest en wilde graag in Lierop rijden. Na wat overleg werd besloten om het te proberen. In de tijdtraining zette Ivano een nette zevende tijd op de klok en dat gaf hem een goed gevoel voor de manches.
 
Omdat Ivano nog wat klein is, zou de start voor een probleem kunnen zorgen en dit was ook het geval. Tijdens een ONK wedstrijd mag er geen gebruik worden gemaakt van de zogenaamde startblokjes waardoor hij wat wankel stond achter het starthek.
 
In beide manches kwam hij matig weg bij de start maar reed beide keren een hele goede wedstrijd en wist in zowel de eerste als de tweede manche op een twaalfde plaats over de finish te komen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
Overveld Parts
JH MX Service
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
VdLaarRacing