Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
SJ Racing
HK Suspension
Promax Racing

Advertenties

Carpus
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
TvH Motorsport
Eilers MX Racing

Roan van de Moosdijk pakt EMX250 titel in Zweden

Roan van de Moosdijk van F&H Racing is in het Zweedse Uddevalla Europees kampioen 250 geworden. Van de Moosdijk reed twee bekeken manches en had aan een tweede en een zesde positie in de manches voldoende om de titel in de wacht te slepen.

Roan van de Moosdijk pakt EMX250 titel in Zweden

Met een voorsprong van 11 punten reisde Roan af naar Zweden. Lichtelijk gespannen begon hij aan het weekend maar wist toch al snel een goed ritme te vinden op de baan. Dit zorgde ervoor dat hij in de tijdtraining de snelste tijd op de klok wist te zetten en zich hiermee verzekerde van een goede plaats achter het starthek in de manches.

De crosser uit Eindhoven wilde geen grote risico’s nemen en een bekeken eerste manche rijden. Dit lukte en op een nette tweede plaats passeerde hij de finishvlag. Met dit resultaat vergrootte hij zijn voorsprong naar 13 punten.

In de tweede manche hield hij zijn grootste concurrent voor de titel in de gaten en verloor hem geen moment uit het oog. Roan finishte als zesde en dit was voldoende om de titel voor zich op te eisen.

Roan zal nu de overstap maken naar het wereldkampioenschap MX2 en rijdt over twee weken de Grand Prix van Turkije.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
JH MX Service
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
Overveld Parts
Ready 2 Compete