4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
HMX Parts
TvH Motorsport
Carpus
BCS Racing

Shana van der Vlist gestegen naar plaats 5 in het WK

Na 3 weken weg te zijn geweest van huis zijn we eindelijk weer thuis. Onze trip begon naar Loket, de 3de wedstrijd voor het WK.

Shana van der Vlist gestegen naar plaats 5 in het WK

Shana kon in Loket tijdens de 1ste manche haar draai totaal niet vinden. Nadat ze een super start pakte en op plaats 4 begon aan de wedstrijd. Het rijden ging moeizaam, toch kon ze op de 5de plaats eindigen. Met de uitslag was ze zeker tevreden, maar het rijden  kon een stuk beter.

Op Zondagmorgen tijdens de 2de manche ging het rijden een stuk beter. Op plaats 8 begon ze aan de wedstrijd, dit keer kwam ze wel in haar ritme en wist weer als 5de te finishen, heel dicht achter de 4de.
Met twee keer een 5de plaats was ze ook 5 totaal. Ook was ze in de WK stand een plaats gestegen naar de 5de plaats.

Drie weken later was de 4de wedstrijd voor het WK in Italie, Imola. In de tussenperiode zijn we in Italië gebleven om vakantie te houden en vooral veel te trainen. Shana heeft daar heel goed kunnen trainen, om zich goed voor te bereiden op de wedstrijd in Imola. Dit gaf haar veel vertrouwen.

In het weekend van 17/18 augustus was de wedstrijd in Imola. Het was erg warm, met temperaturen rond de 35 graden.
In de 1ste manche kwam ze erg slecht weg bij de start en moest buiten de top 20 beginnen aan de wedstrijd. Meteen ging ze in de aanval en kwam na de eerste ronde al op plaats 12 door. Gedurende de wedstrijd bleef ze goed pushen en finishte op plaats 7.

Haar start tijdens de 2de manche was weer niet goed. Op plaats 15 begon ze aan de wedstrijd. Ze wist zich terug te vechten naar de 6de plaats.

Over het rijden was ze erg tevreden, het was erg jammer van de starts. Met een 7-6 uitslag was ze totaal 7de. In het klassement staat ze nog steeds op de 5de plaats en het staat heel dicht bij mekaar.

In het weekend van 7/8 september is de laatste wedstrijd in Turkije !


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
Overveld Parts
CPJ Techniek
Ovaa Motors
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
JH MX Service