4 Stroke
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

BCS Racing
Carpus
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Eilers MX Racing

Raivo Dankers een manche in de top tien in ADAC Youngster Cup in Gaildorf

Raivo Dankers van Hutten Metaal Yamaha Racing is in de ADAC Youngster Cup 250 in Gaildorf een manche in de top tien geeindigd.

Raivo Dankers een manche in de top tien in ADAC Youngster Cup in Gaildorf

Dankers kwam in beide manches niet goed uit de start waardoor hij een inhaalrace moest rijden. Omdat hij in de eerste manche niet lekker in zijn ritme kon komen kwam hij niet verder dan een zestiende plaats. In de tweede manche ging het stukken beter en wist hij zijn Yamaha terug te rijden naar een nette negende plaats.

Op zaterdag had Raivo het moeilijk op het harde circuit en zat niet lekker in zijn ritme. Dit zorgde ervoor dat hij ondanks verwoede pogingen niet verder kwam dan een tiende tijd in zijn groep. Hiermee mocht hij in beide manches als twintigste oprijden naar het starthek.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Raivo niet goed weg en moest vanuit de achterhoede terug naar voren zien te komen. ‘’Ik had nog steeds redelijk wat moeite met de baan waardoor ik niet verder terug kon komen dan een zestiende plaats. In de tweede manche was mijn start beter en ook ging het rijden toen beter. Gedurende de wedstrijd kwam ik steeds verder terug naar voren en eindigde op een negende plaats,’’ vertelt Raivo.

Met deze resultaten eindigde Raivo op een twaalfde plaats in het dagklassement. Aankomende vrijdag zal Dankers starten in de internationale wedstrijd op de Keiheuvel in Mol.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
VdLaarRacing
Overveld Parts
CPJ Techniek
Borduurstudio AN
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
JH MX Service