HK Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
HMX Parts
Eilers MX Racing

Kay de Wolf vecht zich naar dertiende plaats in het WK 125cc

Kay de Wolf van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is in het wereldkampioenschap 125cc op een dertiende plaats geeindigd.

Kay de Wolf vecht zich naar dertiende plaats in het WK 125cc

De Wolf kwam in beide manches niet goed weg bij de start maar vocht in zowel de eerste als de tweede manche voor wat hij wat hij waard was en eindigde op een twaalfde en dertiende plaats in de manches.

Voor Kay was het zijn eerste WK wedstrijd in de 125cc klasse en nam het met zijn veertien jaar op tegen veelal oudere jongens. Ondanks dit weerde hij zich kranig en wist zich op zaterdag als zevende in zijn groep te kwalificeren voor de wedstrijd.

In zowel de eerste als de tweede manche kwam de crosser uit Eersel niet goed weg bij de start. En werd hier op zand gestart in plaats van op een startmat en dit was toch weer even wennen. In de eerste manche vocht de Wolf zich terug naar een twaalfde plaats. In de tweede manche leek hij verder te gaan komen maar op een elfde plaats rijdend maakte hij een foutje waardoor hij teruggeslagen werd naar een zestiende plaats. In het resterende deel van de wedstrijd werd alles op alles gezet en wist hij er toch nog een dertiende plaats uit te halen.

Met een 12-13 in de manches eindigde Kay op een dertiende plaats in het dagklassement. Aankomende vrijdag staat de laatste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross op het programma in Lichtenvoorde. Kay heeft hier nog een kans om de titel te pakken.

Daguitslag WK 125cc Italie:
1 Mattia Guadagnini 50 Pnt
2 Tom Guyon 44 Pnt
3 Mike Gwerder 40 Pnt
4 Simon Langenfelder 33 Pnt
5 Joel Rizzi 29 Pnt
13 Kay de Wolf 17 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Kellerman Quadschool
De Brug Personeel
Overveld Parts
Ovaa Motors