Promax Racing
SJ Racing
BZS Racing Parts
HK Suspension
Van Laar Suspension
4 Stroke

Advertenties

Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
MX Stage Alain Roels
Carpus
Ozzo Racing
HMX Parts

Gemengde gevoelens voor Cyril Genot

Ik ben terug! Sorry voor de vertraging. Een weekje in het zuiden van Frankrijk (zonder mijn motor) heeft me deugd gedaan na een aantal vermoeiende weken.

Gemengde gevoelens voor Cyril Genot

Ik ben de Mont Ventoux opgefietst, een uitdaging die ik mezelf heb opgelegd. Laten we samen reflecteren over deze maand!

MX2 debuut in Kegums, Letland
Wat een gevoel om je MX2 debuut te maken. Het is een unieke ervaring, dat is zeker waar. Zaterdag verliep erg soepel. Ik was zeer tevreden en voelde dat ik eindelijk gevonden had waar ik thuishoorde. Die zondag... Zo teleurstellend. Dat ben ik nog steeds als ik eraan terugdenk. Ik had een goede start maar helaas waren er een hoop valpartijen die ik niet kon vermijden en ik verloor veel plekken. Ik bevond me nog steeds op een 16de plaats en terwijl ik me opwerkte werd ik hard aangereden, iets wat je op zo'n niveau aan zo'n snelheid niet doet vind ik. De betrokken persoon verontschuldigde zich. Dat apprecieer ik maar toch heb ik de manche niet af kunnen maken doordat de motor te beschadigd was. De tweede manche slaagde ik erin om een puntje te pakken. Er zat meer in dat weekend, daar ben ik zeker van overtuigd.

Teutschenthal
Ik was erg enthousiast om naar Teutschenthal af te reizen. Ik vind de baan leuk, hoewel die zeker niet in mijn comfortzone ligt. Het is niet iets dat je ergens anders kunt vinden. Zaterdag was een nachtmerrie. Tijdens de tijdtraining ben ik enorm hard gevallen. Ik had het helemaal niet zien aankomen. Ik ben blij dat ik weg ben kunnen wandelen zonder iets ernstigs. Al het zelfvertrouwen dat ik ervoor had opgebouwd was verdwenen. Ik heb zaterdag de reeks nog gereden, maar ik voelde me helemaal niet op mijn gemak. Mijn starts waren absoluut een positief punt gedurende het hele weekend. De wedstrijden... niet echt. Uiteindelijk kreeg ik het goede ritme te pakken aan het einde van de tweede manche. Geen punten voor mij, maar wel weer veel bijgeleerd.

 ADAC MX Masters in Mölln
Afgelopen weekend is er zeker één om te vergeten. Ik raakte tweemaal toe het starthek waardoor ik als 40ste moest vertrekken. Het was niet mijn weekend, hoewel ik een goed gevoel had op het circuit. Met de op één na beste chrono op zaterdag in de kwalificatie had ik hoge verwachtingen. Ik eindig 9de in het dagklassement en verlies enkele kostbare punten.

 Extra nieuwtje
Ik heb ook nog een extra nieuwtje aan te kondigen waar ik erg enthousiast over ben. Ik zal de rest van het jaar met Eiki van Mx-Nutrition samenwerken. Eike heeft veel kennis op het gebied van voeding en dankzij hem zal ik alles hebben wat ik nodig heb om op de juiste manier gehydrateerd en gevoed te blijven. Als jullie geïnteresseerd zijn, surf dan snel naar zijn website www.mx-nutrition.de en neem contact met hem op!


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Overveld Parts
JH MX Service
VdLaarRacing
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Ovaa Motors