HK Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Carpus
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport

Lotte van Drunen boekt een volgende dubbelslag in het ONK 65cc in Den Dungen

Lotte van Drunen van het Beursfoon KTM team heeft zaterdag het Open Nederlands Kampioenschap 65cc in Den Dungen weten te winnen.

Lotte van Drunen boekt een volgende dubbelslag in het ONK 65cc in Den Dungen

In de eerste manche reed ze naar een overtuigende zege. In de tweede manche was het spannend en kon ze het gevecht om de koppositie pas op de finish beslissen. De dame uit Sliedrecht won beide manches en heeft hiermee haar voorsprong in de tussenstand weten te vergroten.

In de tijdtraining had Lotte het gelijk goed naar haar zin op het circuit en wist gelijk in de eerste ronde de snelste tijd neer te zetten. In de rest van de sessie bleef haar tijd bovenaan staan. Lotte wist in de laatste ronde haar tijd nog een keer te verbeteren en pakte de pole position.

Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat ze als tweede aan de wedstrijd kon beginnen. Gelijk ging ze in de aanval en al snel wist ze de koppositie over te nemen. Door het tempo te verhogen wist ze een gat te slaan van zo’n twaalf seconden. In de slotfase werd het nog even spannend want door een valpartij verloor ze kostbare tijd en kon haar weg net vervolgen toen de tweede man eraan kwam. Lotte zat gelijk weer in het juiste ritme en wist in het resterende deel van de wedstrijd toch nog een klein gaatje te slaan en de manche winnend af te sluiten.

Lotte wist ook in de tweede manche een degelijke start te pakken en kwam als vierde uit de eerste bocht. Al snel wist ze de derde plaats over te nemen maar het koste haar meer moeite om de tweede man te passeren. Op het moment dat ze deze positie over had genomen, had de kopman al een gat geslagen van acht seconden. Met snelle rondetijden wist ze het gat te dichten maar wat ze ook probeerde, ze slaagde er maar niet in om de leiding over te nemen. Op de allerlaatste springbult sprong ze aan de buitenkant naast de kopman en hield haar gas vervolgens helemaal open. Het werd een close finish in het voordeel van Lotte waardoor ze ook de tweede manche winnend af wist te sluiten.

Met een dubbele mancheoverwinning won ze het dagklassement in Den Dungen en heeft hiermee haar voorsprong in het Open Nederlands Kampioenschap verder uit weten te bouwen!

Volg Lotte via Instagram lottevandrunen101 of Facebook Lottevandrunen101

Fotocredits: Floris van der Elsen

Bedankt sponsors!

Beursfoonmxteam, ProGreen, Foxeurope, Wiseco, Hgs Eurol, RRRacing, TNMvastgoed, ReclameWZ, PlantenkwekerijRobvanVegchel, Prox, TwinAir, KTM, HouthandelGorinchem, Gruko, Hannamax, RKservice, Ortema, CTIkneebraces, VHM, ReigerRacingSuspension, De Noord Assurantiën, Schoonmaakbedrijfacs, Stenzo Textiles, Joytex en Hocoparts


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Borduurstudio AN
De Brug Personeel
Ready 2 Compete
JH MX Service
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Overveld Parts
Bakens Yamaha