SJ Racing
BZS Racing Parts
Promax Racing
Van Laar Suspension
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

HMX Parts
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
Carpus
TvH Motorsport
BCS Racing
MX Stage Alain Roels

Jeffrey Herlings bouwt verder aan wedstrijdritme in ADAC in Moggers

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team is in de tweede wedstrijd om de ADAC Masters Series in het Oostenrijkse Moggers op een tweede plaats geeindigd.

Jeffrey Herlings bouwt verder aan wedstrijdritme in ADAC in Moggers

Herlings pakte deze wedstrijd mee om wedstrijdritme op te doen voordat hij volgend weekend zijn terugkeer maakt in het wereldkampioenschap in Rusland.

Voor Jeffrey is het belangrijk om zoveel mogelijk wedstrijden te rijden zodat hij weer in het ritme komt. De wedstrijd in Duitsland werd verreden over twee dagen waarbij er op zaterdag een kwalificatie training op het programma stond. Herlings wist hierin een tweede tijd neer te zetten waarmee hij een ideale startpositie achter het starthek uit kon kiezen.

In de manches op zondag voegde hij er twee tweede plaatsen aan toe. In de eerste manche keek hij tegen een achterstand aan van twintig seconden op de winnaar. Maar in de tweede manche waren dit nog slechts 7,5 sec. Tevens reed Jeffrey de snelste wedstrijdronde!

Met tweemaal een tweede plaats eindigde Jeffrey ook in het dagklassement op een tweede plaats. Volgend weekend zal Jeffrey zijn terugkeer maken in het wereldkampioenschap tijdens de Grand Prix van Rusland.

 Daguitslag ADAC Masters Series Moggers:
1 Jeremy Seewer 50 Pnt
2 Jeffrey Herlings 44 Pnt
3 Tanel Leok 40 Pnt
4 Dennis Ullrich 36 Pnt
5 Valentin Guillod 32 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
De Brug Personeel
JH MX Service
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
CPJ Techniek
Ovaa Motors