Van Laar Suspension
4 Stroke
BZS Racing Parts
Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing

Advertenties

Carpus
BCS Racing
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing

Bradley Mesters scoort een zesde plaats in de Dutch Masters 85cc in Rhenen

Op Hemelvaartsdag stond voor Bradley Mesters van het No Fear HMX Racing Husqvarna team de derde wedstrijd van de Dutch Masters 85cc in Rhenen op het programma.

Bradley Mesters scoort een zesde plaats in de Dutch Masters 85cc in Rhenen

In de tijdtraining lukte het Bradley niet om helemaal lekker in het ritme te komen waardoor hij niet verder kwam dan een zestiende tijd. Wel lagen de tijden kort bij elkaar, waardoor er nog van alles mogelijk was in de manches.

In de eerste manche zat Bradley er super bij met de start en dook op een tweede plaats de eerste bocht in. Hij wist zelfs de eerste paar ronden op een knappe vierde plaats te rijden maar moest vervolgens toch twee plaatsjes prijsgeven. Bradley bleef vechten tot aan de finish en werd op een hele mooie zesde plaats afgevlagd!

Helaas ging het in de tweede manche gelijk mis in de eerste ronde. Bradley kwam ten val en pas op een zevenendertigste plaats kon hij aan de wedstrijd beginnen. Bradley zette alles op alles en wist zich met snelle rondetijden helemaal op te werken naar een veertiende plaats.

Met een 6-14 in de manches eindigde Bradley op een negende plaats in het dagklassement. Aankomende zondag zal Bradley starten in het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Gemert.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ready 2 Compete
VdLaarRacing
CPJ Techniek
De Brug Personeel
JH MX Service
Borduurstudio AN
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors