SJ Racing
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension

Advertenties

BCS Racing
Carpus
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels

Super Dutch Masters voor Cas Valk

Gisteren stond de 3e Dutch Masters wedstrijd op het progamma voor Cas. Met een gevoel van spanning in ons lichaam gingen wij hier naar toe.

Super Dutch Masters voor Cas Valk

Wat gaat het brengen voor Cas een nieuw team Jimmy Joe Pol motors Husqvarna samen met onze vertrouwde tuner BeWo. 7 tot 8 maanden niet gereden op een Husky maar gelukig stond de motor van vorig jaar nog in de garage zodat we deze week snel konden schakelen.

 

Woensdagavond voor de wedstrijd is er doorgewerkt tot 23.00 in de avond om de motor klaar te hebben. Dan natuurlijk de grote vraag hoe gaat dit verlopen, de tijdtraining werd afgesloten op een super 1e plaats en dit betekende dat hij zelf kon kiezen waar hij ging staan.

 

Samen met Jeff Jansen werd er doorgenomen wat de opties waren en werd er gekozen voor de binnenzijde. De reactie en start was goed en op een 2e plaats kwam hij uit de eerste bocht gelijk werd er doorgstoken naar de 1e plaats. Deze plek heeft hij niet afgestaan en kwam dan ook als winnaar over de finisch. In de pauze hebben we rustig verder gewerkt aan de motor en vering om hem weer het goede vertrouwen te geven.

 

De start van de 2e manche was weer super en op zijn BeWo getunede Pol Husky met STE uitlaat was hij weer als 2e in de bocht om vervolgens gelijk weer de 1e plaats over te nemen. Wederom kon hij dit vasthouden tot aan de finisch.

 

Cas staat nu bovenaan in het klassement en heeft 7 punten voorsprong op de nummer 2. Aankomende week wordt zijn nieuwe Husqvarna opgebouwd met wederom een RiWa frame tevens zullen BeWo en EHR hun krachten bundelen om Cas het vermogen te geven dat wat hij nodig heeft om voorraan mee te strijden in de diverse wedstrijden die komen gaan.

 

Iedereen bedankt die meegeholpen heeft om Cas aan de start te krijgen in Rhenen Jeff Janssen, Bennie Wolsink, Peter Maus (2faces graphics), Ryan en team JOPA, Eddy van der Hoek, Rikus van der Wall (RiWa), Menno van der Zee, Ties Pol en Husqvarna Nederland.

#Eurol #vwp #totalcarlease #jopa #camperdream #dalcai #stichtingkinderthuiszorg #Twinair #ATH #polmotors #janstuik grond en sloopdiensten #Jkracing #STE uitlaten


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
Ovaa Motors
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
Overveld Parts
JH MX Service
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN