SJ Racing
Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Gremmer Constructie
Ozzo Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Carpus
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Eilers MX Racing

Roan van de Moosdijk pakt podiumplaats in de Dutch Masters in Rhenen

Roan van de Moosdijk van F&H Racing is in de derde wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Rhenen op het podium geeindigd.

Roan van de Moosdijk pakt podiumplaats in de Dutch Masters in Rhenen

In de eerste manche kwam van de Moosdijk na een mindere start en zonder achterrem op een vierde plaats over de finish. In de tweede manche reed hij lang op een tweede plaats en werd uiteindelijk derde! Met deze resultaten eindigde hij op een derde plaats in het dagklassement.

Roan voelde zich gelijk goed thuis op het heuvelachtige circuit in Rhenen en wist in het begin van de training de snelste tijd neer te zetten. In de slotfase kwam Ben Watson er nog overheen waardoor de crosser uit Eindhoven de training afsloot als tweede.

In de eerste manche pakte Roan geen super start. ‘’Ik kwam rond de zesde a zevende plaats door de eerste paar bochten maar wist al snel een paar plaatsen goed te maken. Toen ik eenmaal aan kwam op een vierde plaats begon mijn achterrem minder goed te werken waardoor ik vanaf het midden van de wedstrijd zonder achterrem verder moest. Dit lukte redelijk en ik wist de vierde plaats vast te houden tot aan de finish,’’ vertelt Roan.

De start van de tweede manche was beter en ditmaal kwam hij op een derde plaats uit de eerste bocht. In de beginfase wist hij Tom Vialle van de tweede plaats te verdringen en hield vervolgens lang stand op een tweede plaats. In de slotfase moest hij Ben Watson nog laten passeren en kwam op een mooie derde plaats over de finish.

Met een 4-3 in de manches eindigde hij in het dagklassement op een derde plaats. In de tussenstand van de Dutch Masters of Motocross is hij opgeklommen naar een vierde plaats. De finale van de Dutch Masters of Motocross wordt op 21 juli verreden op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Daguitslag Dutch Masters 250 Rhenen:
1 Jago Geerts 50 Pnt
2 Ben Watson 42 Pnt
3 Roan van de Moosdijk 38 Pnt
4 Henry Jacobi 38 Pnt
5 Bas Vaessen 34 Pnt
 
Tussenstand Dutch Masters 250:
1 Henry Jacobi 132 Pnt
2 Jago Geerts 115 Pnt
3 Ben Watson 104 Pnt
4 Roan van de Moosdijk 83
5 Adam Sterry 82 Pnt


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
De Brug Personeel
Overveld Parts
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing