4 Stroke
BZS Racing Parts
SJ Racing
Promax Racing
HK Suspension
Van Laar Suspension

Advertenties

Eilers MX Racing
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
Carpus
BCS Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing

Schepers Racing pakt met Wesley Schepers top tien plaats in het ONK 500 in Harfsen

Schepers Racing heeft in het Open Nederlands Kampioenschap in Harfsen met Wesley Schepers een top tien plaats weten te scoren.

Schepers Racing pakt met Wesley Schepers top tien plaats in het ONK 500 in Harfsen

Het was een dag met ups-and-downs voor het team waarbij ze te maken hadden met succes en tegenslag.

Dylan Kroon begon sterk aan de dag door in de tijdtraining van de 125cc klasse een vijfde tijd op de klok te zetten. In de eerste manche wist hij op een elfde plaats over de finish te komen. De tweede manche begon met een tegenslag want hij kwam bij de start ten val en moest vanuit de achterhoede terug naar voren komen. Alles gevend vocht hij zich door het veld terug naar voren en wist er nog een veertiende plaats uit te halen.

Jarno Bos kwalificeerde zich in de ochtend als zesentwintigste in de 125cc klasse. In de eerste manche reed hij een goede wedstrijd en leek op een top twintig plaats af te stevenen. Echter in de laatste ronde kreeg hij af te rekenen met mechanische problemen waardoor hij de wedstrijd niet uit kon rijden. In de tweede manche herpakte hij zich en kwam als twintigste over de finish.

Wesley Schepers begon positief door in de tijdtraining van de 500 klasse een tiende tijd neer te zetten. De eerste manche zat er helaas al snel op voor Wesley  omdat hij bij de start hard ten val kwam. De motor was erg beschadigd en hierbij was ook de leiding van de koppeling lek gegaan. Dit betekende het einde van de wedstrijd voor Wesley. In de tweede manche was hij belust op revanche. Hij pakte een goede start en kwam op een vierde plaats door de eerste bocht. Omdat hij niet lekker in zijn ritme kon komen verloor hij een aantal plaatsen maar wist wel de manche op een goede tiende plaats af te sluiten.

Op donderdag 30 mei zal Schepers Racing aan de start komen in de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Rhenen.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ovaa Motors
CPJ Techniek
De Brug Personeel
VdLaarRacing
Ready 2 Compete
JH MX Service
Borduurstudio AN
Bakens Yamaha
Overveld Parts