Van Laar Suspension
Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing

Advertenties

Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
HMX Parts
Carpus
MX Shop 4 You
BCS Racing

Galvin mx team aan de start bij Cup en ONK wedstrijd in Harfsen en Eersel

Afgelopen weekend stonden alweer de volgende wedstrijden voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa op het programma.

Galvin mx team aan de start bij Cup en ONK wedstrijd in Harfsen en Eersel

Op zondag werden in Eersel de wedstrijden voor de Cup verreden. En in Harfsen stonden de wedstrijden om het ONK op het programma.

In de tijdtraining was de baan erg snel, desondanks wist Kay meteen in de beginfase toe te slaan en zette een nette 8ste tijd op de klokken.

In de eerste manche had Kay een goede start en kon de eerste rondes door komen op een 4de plaats. Hij zette een goed tempo op de klokken en wist zich staande te houden. Helaas moest hij nog wel enkele plaatsen prijs geven waardoor hij op een 6de plaats over de finish kwam.

In de tweede manche had Kay wederom een goede start. Kay werd in de beginfase voorbij gereden omdat hij zich niet fit en scherp voelde. Hierdoor viel hij terug naar een 9de plaats. Gedurende de manche wist Kay zijn eigen tempo te rijden en hierdoor wist hij terug te rijden waardoor hij op een 5de plaats over de finish kwam. Na de finish werd de uitslag nog gecorrigeerd omdat er twee rijders werden gediskwalificeerd. Hierdoor werd Kay als 4de geklasseerd. In de dag uitslag wist Kay beslag te leggen op een 3de plaats. In de strijd om het Nederlands Kampioenschap is Kay opgeklommen naar een 2de plaats.

In de tijdtraining moest Joshua een aantal keer aanzetten omdat de baan erg snel was. In de slotfase wist hij een 19de tijd op de klokken te zetten.

In de eerste manche had Joshua een slechte start en moest vanaf de 25ste plaats terug zien te rijden. Hij wist een goed tempo te rijden waardoor hij snel door het veld kon komen. Hij wist zich terug te vechten naar een nette 7de plaats.

In de tweede manche had Joshua wederom een slechte start. Vanuit de achterhoede moest hij wederom naar voren zien te rijden. Het inhalen duurde nu wat langer, na enkele rondes had hij het tempo gevonden. Hierdoor wist hij terug te rijden naar een 11de plaats. Doordat er twee rijders werden gediskwalificeerd schoof Joshua door naar 9de plaats. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 6de plaats.

In de tijdtraining wist Maikel een nette 21ste tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had Maikel een goede start. Hij kon de eerste rondes doorkomen op een 10de plaats. Halverwege de manche moest hij helaas het tempo laten zakken omdat hij last kreeg van opgepompte armen. Hierdoor moest hij genoegen nemen met een 24ste plaats. In de tweede manche had Maikel een start in de top 20. Hij wist een goed tempo op de klokken te zetten. En kon dit tempo gedurende de manche vast houden. Hierdoor kon hij terug rijden naar een 16de plaats. In de dag uitslag wist Maikel beslag te leggen op de 21ste plaats.

In de tijdtraining wist Jordy een 35ste tijd neer te zetten. In de eerste manche had Jordy een moeilijke start omdat hij vanaf de tweede startrij moest starten. Hierdoor moest hij vanuit de achterhoede terug zien te rijden. Hij kon niet het verschil maken en kon deze manche niet verder komen dan een 35ste plaats. In de tweede manche had Jordy een betere start. Hij kon deze manche binnen de top 25 aan de manche beginnen. Hij wist de eerste rondes goed mee te komen. Gedurende de manche moest hij nog enkele plaatsen afstaan. Waardoor hij terug viel naar een 36ste plaats.

Op zondag stonden ook de Cup wedstrijden in Eersel op het programma. Voor het Galvin mx team waren hiervoor Dennis en Rick afgereisd.

In de tijdtraining wist Dennis een 20ste tijd op de klokken te zetten.

In de eerste manche ging Dennis er met de holeshot vandoor en wist de eerste rondes het veld aan te voeren. Halverwege de manche moest Dennis helaas het tempo laten zakken omdat hij last van zijn hand kreeg. Hierdoor viel hij terug naar de 15de plaats.

In de tweede manche had Dennis een goede start en kon in de top 10 aan de manche beginnen. Hij wist in de beginfase op te klimmen naar een 3de plaats. Helaas speelde zijn hand nu wederom op en kon hij het tempo niet meer volgen. Dennis viel terug naar de 13de plaats. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 13de plaats.

In de tijdtraining was de baan erg snel, desondanks wist Rick de 11de tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had Rick een start in de top 20. Doordat er een rijder voor hem ten val kwam zat Rick hier achter vast. Hierdoor viel hij terug naar de 28ste plaats. Rick had moeite om in zijn ritme te komen. Hij wist nog terug te rijden naar een 19de plaats.

In de tweede manche had Rick een goede start, en stuurde zijn KTM als 2de de eerste bocht in. Hij wist meteen in de beginfase toe te slaan en de koppositie over te nemen. Deze plaats wist hij goed vast te houden. Helaas maakte hij in de slotfase een foutje waardoor hij terug viel naar een 3de plaats. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 9de plaats.

De eerst volgende wedstrijd voor het Galvin mx team sponsored bij Ladessa is op 30 Mei in Rhenen. Hier zal de derde Dutch Masters worden verreden.
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Borduurstudio AN
JH MX Service
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ready 2 Compete
CPJ Techniek