BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension
HK Suspension
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

BCS Racing
MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Eilers MX Racing
MX Shop 4 You
Gremmer Constructie
HMX Parts
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Carpus

GT Husqvarna team pakt twee podiumplaatsen in clubcross in Arnhem

Het GT Husqvarna team heeft in de vijfde wedstrijd om de wintercompetitie in Arnhem twee podiumplaatsen weten te behalen.

Yourick den Hollander wist tweede te worden in de 85cc klasse en Thijs Korenblik kwam als derde uit de bus bij de 500cc junioren.
 

Ondanks de winterse omstandigheden op zaterdag was de club er toch in geslaagd om er een perfect circuit in te leggen voor de rijders. Het GT Husqvarna team kwam in deze wedstrijd mee twee rijders aan de start en hadden als doelstelling om voor de podiumplaatsen mee te strijden.

 

Yourick kwam in beide manches sterk voor de dag en dit leverde hem in zowel de eerste als de tweede manche een tweede plaats op. Dit leverde hem ook in het totaalklassement een tweede plaats op.

 

Thijs verdedigde de teamkleuren bij de 500cc junioren. Thijs voelt zich steeds beter thuis op de Husqvarna FC450 maar had toch nog wat last van harde onderarmen. In beide manches kwam hij op een derde plaats over de finish, wat hem ook in het totaalklassement een derde plaats opleverde.

 

In de komende weken zal het team haar voorbereiding op het steeds dichterbij komende seizoen verder zetten.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
CPJ Techniek
De Brug Personeel
VdLaarRacing
JH MX Service
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool