Van Laar Suspension
4 Stroke
Promax Racing
HK Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts

Advertenties

Gremmer Constructie
HMX Parts
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Eilers MX Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels

Robin van Oldeniel en Ruben Koskamp maken het beste van voor hun moeilijke CUP 250 wedstrijd in Lelystad

Robin van Oldeniel en Ruben Koskamp van het GT Husqvarna team hebben in de CUP 250 wedstrijd in Lelystad het beste van een moeilijke wedstrijd weten te maken.

Robin van Oldeniel en Ruben Koskamp maken het beste van voor hun moeilijke CUP 250 wedstrijd in Lelystad

Het harde circuit van Lelystad is niet hun favoriet maar toch wist Robin er een zesde plaats uit te halen en Ruben sloot de dag af als elfde.

Het circuit van Lelystad heeft een harde ondergrond en aangezien er voor de training flink was gesproeid, zorgde dit ervoor dat het bijzonder glad was. Beide rijders hadden het in de drukte moeilijk om een goede tijd neer te zetten. Robin wist in de slotfase zijn tijd nog een keer te verbeteren en sloot de training af als zestiende terwijl Ruben uitkwam op een 22ste tijd.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte was het Robin die het beste uit de eerste bocht kwam en als zevende aan de wedstrijd kon beginnen. Ook Ruben pakte vanaf de buitenzijde een redelijke start. In de beginfase had hij veel last van de opkomende klei van de rijders voor hem maar toen hij helemaal het juiste ritme te pakken had, knokte hij zich terug naar een veertiende plaats. Robin verloor in de beginfase twee plaatsen maar ondanks dat dit niet zijn meest favoriete baan is, zette hij alles op alles om de twee verloren plaatsen terug te winnen.  Dit lukte en omdat het hier erg moeilijk is om in te halen was Robin tevreden met een zevende plaats in de eerste manche.

In de tweede manche zaten beide rijders er minder goed bij met de start. Robin wist zich in de beginfase vanaf een vijftiende plaats terug op te werken naar een elfde positie en werkte zich in het resterende deel van de wedstrijd terug op naar een zevende plaats. Ruben moest van nog verder komen en nadat hij op een 22ste plaats uit de start was gekomen, wist hij er na een sterke inhaalrace toch een goede elfde plaats uit te halen.

In het dagklassement eindigde Robin op een zesde plaats en Ruben sloot de dag af als elfde. Robin en Ruben hebben met de CUP 250 wedstrijden nu even pauze want hun volgende wedstrijd staat pas gepland op 9 september in Geldermalsen.


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
De Brug Personeel
CPJ Techniek
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Overveld Parts
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Borduurstudio AN
Ready 2 Compete