Van Laar Suspension
Promax Racing
4 Stroke
SJ Racing
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

Carpus
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
Ozzo Racing
MX Stage Alain Roels
HMX Parts
BCS Racing
TvH Motorsport
Eilers MX Racing

Rico Lommers scoort top tien plaats in ONK 250 in Heerde

Rico Lommers van Lakerveld Racing heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Heerde een top tien plaats weten te behalen.

Rico Lommers scoort top tien plaats in ONK 250 in Heerde

In de eerste manche kwam hij na een valpartij in de beginfase helemaal vanuit de achterhoede terug naar een achttiende plaats. In de tweede manche streed hij lang om de zevende plaats maar omdat hij zijn ritme verloor, moest hij in het tweede deel van de wedstrijd nog een paar plaatsen prijsgeven waardoor hij als tiende over de finish kwam.

 

De dag begon niet zoals gehoopt voor Rico. Opnieuw wilde het in de tijdtraining niet helemaal lukken. Wel deed hij er alles aan om een perfecte ronde neer te zetten maar strandde uiteindelijk op een 33ste tijd.

 

Rico liet zich door zijn matige tijd niet uit het veld slaan en ging vol goede moed van start in de eerste manche. Hij kende een hele goede eerste ronde maar helaas werd in het heetst van de strijd zijn voorwiel aangetikt waardoor hij ten val kwam. Rico viel hierdoor ver terug maar begon aan een sterke inhaalrace en wist zich nog helemaal terug te knokken naar een achttiende plaats.

 

Gebrand op een beter resultaat stond hij achter het starthek voor de tweede manche. Ditmaal zat hij er vele malen beter bij en al snel wist hij zich op te werken naar een achtste plaats. Er ontstond een flinke strijd om de zevende plaats maar helaas haalde dit hem helemaal uit zijn ritme. Dit had tot gevolg dat hij kleine foutjes begon te maken en een aantal plaatsen prijs moest geven. Rico zette door en wist er toch nog een tiende plaats uit te halen.

 

Met een 18-10 in de manches eindigde Rico op een twaalfde plaats in het dagklassement. Aankomend weekend zal hij starten in het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Westerbork.

 

Daguitslag Open Nederlands Kampioenschap 250cc Heerde

1 Youri van ’t Ende 95 pnt

2 Roan van de Moosdijk 91 pnt

3 Jakob Kjaer Nielsen 83 pnt

4 Lars Griekspoor 76 pnt

5 Michael van Wezel 69 pnt

12 Rico Lommers 53 Pnt

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Ready 2 Compete
Borduurstudio AN
VdLaarRacing
JH MX Service
Bakens Yamaha
Overveld Parts
De Brug Personeel
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool