R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
MX 4 All
Speedsecure
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Friezenkamp APK
Toine van Dijk
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad

Wesley Pittens maakt overstap naar KTM

Enduro-rijder Wesley Pittens zal na vijf jaar op Yamaha gereden te hebben een nieuwe weg in slaan. Pittens zal met ondersteuning van Hastenberg Racing en Andre Motors uit gaan komen op KTM.

Wesley Pittens maakt overstap naar KTM

De rijder uit Vorstenbosch zal zich dit jaar concentreren op het rijden van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro en zal daarnaast van start gaan in het Europees Kampioenschap. Pittens is zich momenteel aan het voorbereiden op het seizoen en zal in de komende periode verschillende trainingen af gaan werken om op tijd klaar te zijn voor de start van het seizoen.

 

 


Commentaar Wesley Pittens: ‘’Ik heb een hele goede tijd gehad bij Yamaha en samen hebben we veel gewonnen en een aantal Nederlandse titels weten te pakken. Voor mijzelf was het tijd voor een nieuwe stap in mijn carriere en daarom heb ik ervoor gekozen om samen met mijn monteur Peter Huijbregts met Hastenberg Racing en Andre Motors te gaan samenwerken en over te stappen op KTM. Het gevoel op de nieuwe motor is goed en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Uiteraard wil ik Yamaha bedanken voor de fijne samenwerking en ik kijk terug op een geweldige tijd met hun.’’

Pittens hoopt eind maart, begin april zijn eerste wedstrijd te kunnen rijden om zo wedstrijdritme op te kunnen doen!

 

Fotocredits Danny Relouw


Hard Enduro Spain

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
EHR Tuning
WLM Design
VdLaarRacing